• Call: +31 6 30 88 24 23

Body Plan

#representtheplant

CHANGE YOUR BODY

Wil je mentaal en fysiek sterker worden?

Wil je in shape komen of meer spieren opbouwen?

Wij helpen je bij de overstap op een plantaardig voedingspatroon en coachen je bij het behalen van je persoonlijke sport- en fitnessdoelen.

100% DOELGERICHT

PERSOONLIJK 100%
PRAKTISCH 100%
PLANT-BASED 100%

KIES JOUW PLAN

PLAN ``BEANS``

BASIC

€ 129,- / MND

3 maanden

Persoonlijk voeding- en trainingsplan op basis van je doel

Wekelijks één vaste dag voor antwoord op je vragen

Toegang tot je plan via het online platform & mobiele app

Toegang tot YPBC Community

Wekelijkse evaluatie

Maandelijks coachingsgesprek (via telefoon/Skype)

PLAN ``GREENS``

PREMIUM

€ 99,- / MND

6 maanden

Persoonlijk voeding- en trainingsplan op basis van je doel

Elke dag van de week binnen 24 uur antwoord op je vragen

Toegang tot je plan via het online platform & mobiele app

Toegang tot YPBC Community

Wekelijkse evaluatie

Maandelijks coachingsgesprek (via telefoon/Skype)

de meest gestelde vragen

OVER HET BODY PLAN

Tijdens dit coachingstraject word je individueel begeleid en leer je wat voor jouw werkt en wat je moet doen op het gebied van voeding, training en herstel om jouw doel te bereiken. Ook kijken wekelijks naar je progressie en evalueren we regelmatig om ervoor te zorgen dat je vooruitgang boekt en uiteindelijk goede resultaten behaalt!

Tijdens het online coachingstraject kun je gebruik maken van onze mobiele app en krijg je toegang tot onze YPBC Community.  Hier heb je niet alleen direct contact met je coach, maar ook met andere leden van TEAMYPBC en ontvang je ook lesmateriaal, nieuwsbrieven en andere exclusieve content.

Via de app heb je eenvoudig toegang tot je trainingsschema en je voedingsplan en kun je onder andere je dagelijkse activiteiten en voortgang bijhouden.

Dit gaat via de mail en aan de hand van een online vragenformulier. Op deze manier kunnen we bijhouden hoe het gaat en heb jij de mogelijkheid om al je vragen te stellen en aan te geven wanneer je ergens op vastloopt.

Ieder maand heb je persoonlijk contact via telefoon of skype om te bespreken hoe het gaat. Dit coachingsgesprek is vrijblijvend en kun je helemaal zelf inplannen op een tijd die voor jou het beste uitkomt.

Om je persoonlijke doel te bereiken, is het belangrijk dat je er actief en consistent mee bezig bent. Dit vergroot de kans dat je jouw gewenste resultaat daadwerkelijk behaalt. Het is echt geen probleem om eens een week te missen, maar wanneer je niet in staat bent om je minimaal 3 maanden vast te leggen, dan kun je het coaching traject beter nog even uitstellen.

Direct! Je kunt op ieder willekeurig moment starten met jouw plan. Nadat je het plan besteld, krijg je van ons een uitgebreid intakeformulier om in te vullen. Als je dit hebt ingevuld dan kun je vervolgens zelf een persoonlijk intakegesprek inplannen waarin we jouw doelen bespreken en jouw startpunt bepalen.

Vervolgens krijg je van ons een e-mail met daarin een link naar ons online platform en kun je je account activeren.

#teamypbc

CHANGE THE GAME

Plantaardig eten is beter voor onze planeet, goed voor je gezondheid en je kunt er waanzinnige sportprestaties mee behalen.

Veel mensen zijn echter nog steeds in de veronderstelling dat je mega veel eiwitten moet eten, en dat we vlees, vis en andere dierlijke producten nodig hebben om goed te kunnen presteren.

Wij willen anderen inspireren en laten zien dat het ook anders kan: “It’s time to change the game!”

NEEM CONTACT OP

Heb je nog vragen? Neem dan contact op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door onze website.