• Call: +31 6 30 88 24 23

Body Plan

#representtheplant

CHANGE YOUR BODY

Wil je mentaal en fysiek sterker worden?

Wil je in shape komen of meer spieren opbouwen?

Wij helpen je bij de overstap op een plantaardig voedingspatroon en coachen je bij het behalen van je persoonlijke sport- en fitnessdoelen.

100% DOELGERICHT

PERSOONLIJK 100%
PRAKTISCH 100%
PLANT-BASED 100%

YOUR PERSONAL PLAN

PLANT-BASED BODY PLAN

PREMIUM

€ 119,- € 99,- / MND

3 maanden

Persoonlijk voeding- en trainingsplan
op basis van jouw doel

Direct contact met je coach

Elke dag van de week binnen 24 uur antwoord op je vragen

Toegang tot jouw plan via het online platform
& mobiele app

Toegang tot YPBC Community

Wekelijkse evaluatie en updates

de meest gestelde vragen

OVER HET BODY PLAN

Het plant-based body plan is voor ervaren atleten en iedereen die echt fanatiek aan de slag wilt gaan met zijn of haar sportprestaties en/of fysieke doelen.

Wil jij op een gezonde manier werken aan je lichaam en heb je al redelijk wat ervaring op het gebied van sport en training en een actieve leefstijl? Dan is het plant-based body plan voor jou!

Tijdens dit coachingstraject word je individueel begeleid door één van onze ervaren coaches en leer je wat voor jouw werkt en wat je moet doen op het gebied van voeding, training en herstel om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Ook kijken wekelijks naar je progressie en evalueren we regelmatig om ervoor te zorgen dat je vooruitgang boekt en uiteindelijk goede resultaten behaalt.

Resultaten zijn altijd verschillend en (in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd) nooit te garanderen. We kunnen nu eenmaal niet voorspelen wat er op ons pad komt en wat er in ons leven gebeurd.

Wij zullen daarom nooit valse beloftes doen of claims maken die we niet waar kunnen maken. Maar uiteraard gaan we er wel alles aan doen om je te helpen en er voor te zorgen dat jij goede en blijvende resultaten behaalt!

Tijdens dit coachingstraject kun je gebruik maken van onze mobiele app en krijg je toegang tot onze YPBC Community.

Hier heb je niet alleen direct contact met je coach, maar ook met andere leden van TEAMYPBC en ontvang je lesmateriaal, nieuwsbrieven en andere exclusieve content.

Via de app heb je eenvoudig toegang tot je trainingsschema en de food app en kun je onder andere je voortgang en je dagelijkse activiteiten bijhouden.

Dit gaat via ons online platform en aan de hand van een online vragenformulier. Op deze manier kunnen we bijhouden hoe het gaat en heb je 24/7 de mogelijkheid om al je vragen te stellen en aan te geven wanneer je ergens op vastloopt.

Om je persoonlijke doel te bereiken, is het belangrijk dat je er actief en consistent mee bezig bent. Dit vergroot de kans dat je jouw gewenste resultaat daadwerkelijk behaalt.

Het is echt geen probleem om eens een week te missen, maar wanneer je niet in staat bent om je minimaal 3 maanden vast te leggen, dan kun je het beter nog even uitstellen.

Direct! Je kunt starten wanneer je wilt. Nadat je het plan besteld, krijg je van ons een uitgebreid intakeformulier om in te vullen.

Vervolgens krijg binnen 48 uur jouw persoonlijke meal plan en de nodige informatie en een e-mail met daarin een link om je online account te activeren.

#teamypbc

CHANGE THE GAME

Plantaardig eten is beter voor onze planeet, goed voor je gezondheid en je kunt er waanzinnige sportprestaties mee behalen.

Veel mensen zijn echter nog steeds in de veronderstelling dat je mega veel eiwitten moet eten, en dat we vlees, vis en andere dierlijke producten nodig hebben om goed te kunnen presteren.

Wij willen anderen inspireren en laten zien dat het ook anders kan: “It’s time to change the game!”

NEEM CONTACT OP

Heb je nog vragen? Neem dan contact op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.