• Call: +31 6 30 88 24 23

Fit For Life Coaching

WAAR LOOP JIJ VAST?

Heb je last van je overgewicht, vermoeidheid of ervaar je veel stress?
Wil je graag je leven of je leefstijl veranderen, maar heb je geen idee hoe of waar je moet beginnen en loop je telkens vast?
Met onze 1-op-1 coaching krijg je alle skills  die je nodig hebt om meer uit het leven te halen en leer je waar je prioriteiten liggen en wat jij écht belangrijk vindt.
Ook helpen we je om meer overzicht te krijgen en ruimte te creëren in je leven en zijn we een klankbord voor je bij het maken van de juiste beslissingen en te ontdekken wat bij jou past!

WAARMEE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

GEZONDHEID EN LEEFSTIJL

Je wilt graag afvallen of gezonder leren leven met meer energie en minder stress.

WERK EN VRIJE TIJD

Je zit vast in je drukke baan of onderneming, maar je hebt geen idee hoe je dit kunt veranderen.

RELATIE(S)

Je hebt moeite met je relatie(s) en vindt het lastig om hierin keuzes te maken die goed zijn voor jezelf.

LIFE GOALS

Je wilt graag meer uit je leven halen, maar je weet niet hoe of waar je moet beginnen.

HERKEN JIJ DIT?

 Hoe gaat het momenteel in jouw leven?
Heb je last van je vermoeidheid en bijna nergens energie voor?
Heb je last van pijn en klachten die je leven verpesten?
Heb je het altijd ‘druk’ en het gevoel dat je van alles ‘moet’?
Voel je je vaak ergens schuldig over en zeg je overal ‘ja’ tegen?
Voel je je doelloos en vraag je jezelf regelmatig af wat voor zin het heeft of waar je het voor doet?
Voel je je vaak onrustig en ben je al heel lang op zoek naar ‘iets’, maar kom je er maar niet achter wat ‘dat’ is?
Wil je graag iets veranderen in je leven, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
Wij geven je alle kennis en tools die je nodig hebt om hieraan te werken en er achter te komen wat jij wilt en wat bij je past.

wat anderen zeggen

OVER ONZE COACHING

Ik heb voor coaching van Mark gekozen vanwege zijn nuchtere kijk op het leven, zijn open mind en zijn ervaring bij Defensie.

Ik ging voor een voedingsschema en om weer lekker te sporten, maar al gauw merkte ik dat ik eerst aan mijn mindset moest werken, voordat dit überhaupt weer aan bod kwam.

Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en wilde zo graag vooruit en stappen maken, maar ik stond op de automatische piloot.

Mark heeft me geleerd om mezelf weer als een prioriteit te zien. Hij heeft me aangemoedigd om mijn hart te volgen en me afgeremd als ik weer teveel wilde.

Door bewust met de handvatten die hij me gaf aan de slag te gaan, kwam ik weer vooruit en maakte/maak ik stappen. Ik heb weer een mooie fundering waarop ik verder kan bouwen.

Mark, super bedankt en ga vooral zo door!! 🙂

Evy Scherders

Ik kwam zo'n 3 jaar geleden met Mark in contact via Instagram en ik had direct een onwijs fijne klik met hem.

Mark is heel menselijk en begripvol en ik kon veel met hem bespreken op diverse vlakken. Toen hij mij coaching aanbood, zei ik daarom zei ik direc 'ja'. Hij leerde me met name om beter te doseren en mezelf niet meten aan (onmogelijke) idealen.

Ook heb ik veel van hem geleerd op het gebied van voeding en sport. Mark is voor mij een buddy en een fijn en écht persoon die vol menselijkheid coacht. Mark bedankt!

Jim Oosterhof

Eind april ontmoette ik Mark op een zeiltocht op de Waddenzee van "By The Ocean We Unite".

Na die tijd hielden we contact en zo’n 6 weken geleden spraken wel elkaar in Amsterdam. Daar vertelden hij wat 'plant-based' is en wat het met je CO2 Footprint doet en met je lichaam kan doen.

Als enorme carnivoor was dit wel even schakelen ("wil ik dit wel?"), maar met de "Tallisker Whiskey Atlantic Challenge" (een non-stop roei wedstrijd op de Atlantische Ocean) in mijn achterhoofd werd het steeds duidelijker.

In deze challenge wordt discipline, commitment en strijd verwacht, in zowel de wedstrijd als de voorbereiding, en voor mij is dit een belangrijke drijfveer geweest om dit project 'plant-based 'aan te gaan pakken en  samen met Mark te kijken hoe ik dit komende 2,5 jaar vol houd.

Ik ben nu vier maanden gestopt met het eten van alle dierlijke producten en ik kan zeggen dat het erg goed gaat. Ik ben nu zo’n 10 kilo lichter en ook mijn rusthartslag is met 10 slagen naar beneden gegaan.

Be stronger than your own excuse!

Aiden Scherpbier

Heel fijn en deskundig contact met Mark die mij heeft laten inzien dat je een slank lijf niet afdwingt door minimaal te eten en maximaal te sporten.

Ik heb meer inzicht gekregen in mijn stressoren (en redenen om niet af te vallen) en ook heb ik meer aandacht besteed aan ontspanning en slaap.

Hoewel ik nu qua eten en bewegen niet streng kan/wil zijn i.v.m. een zwangerschap, heb ik wel beter inzicht in mijn voeding, slaap en heb ik meer oog voor ontstressen en ‘liever voor mezelf zijn’.

Ik heb nu meer oog voor ontspanning, voldoende slaap en het binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen, ondanks regelmatig sporten en een plantaardig dieet.

Ik beveel de coaching van Mark van harte aan!

Yvonne van den Berg

Via een interview die Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh (www.clairesmission.com) met Mark had, kwam ik bij de website van Your Plant-Based Coach terecht en na wat mailcontact met Leon ben ik in januari 2019 begonnen met het coachingstraject.

In deze 6 maanden heb ik een hoop mogen leren op het gebied van voeding, beweging en het omgaan met stress.

Het luisterend oor van Leon, de persoonlijke adviezen en de informatie in de Academy hebben mij geholpen om de door mij gewenste positieve verandering te krijgen.

Op elk moment van de week kon ik terugvallen op Leon. In plaats van terug te vallen in mijn ongewenste patroon zorgde hij dat ik anders naar de situatie ging kijken.

Door deze nieuwe inzichten kon ik weer verder. Het is nu makkelijker met de stroming mee te varen in plaats van er altijd tegenin te willen gaan.

Nu 6 maanden later kan ik zeggen dat ik een positieve ontwikkeling heb doorgemaakt en dat dit een mooie basis is om verder te groeien.

Ik zal iedereen die op zoek is naar een goede coach Leon en Mark van harte aanbevelen.

Jessica Brinkert

11 december 2017 is een dag die in mijn geheugen staat gegrift. Vorig jaar zat ik namelijk op deze ochtend compleet uitgeput bij de huisarts en vertrok ik weer met slaappillen en een verwijzing naar een psycholoog richting kantoor om te werken.

Not knowing what to do.....

Diezelfde middag had ik een gesprek met twee heel bijzondere personen. Ik mag van mezelf zeggen dat ik een relatief open persoon ben, maar zo open als tijdens dat gesprek ben ik niet vaak geweest.

Als ik erop terugkijk was dit het gesprek waardoor mijn masker afviel. Ik kon niet langer alles weglachen of afdoen met een grapje. Op de fiets terug naar opnieuw kantoor wist ik wel wat me te doen stond. Ik moest voor mezelf gaan zorgen.

Door hulp te vragen en te accepteren kwam ik bij Leon en daarmee ook bij YPBC terecht. Tijdens vele gesprekken zijn we stap voor stap mijn patronen en niet helpende gedachtes in kaart gaan brengen. Het luisterend oor van Leon, zijn vooral praktische tips, maar ook kritische blik en gelukkig een gevoel voor humor, hebben geleid tot grote veranderingen.

Inmiddels ben ik 30 kilo lichter, maar dat is (wat mij betreft) niet mijn grootste prestatie. Nee, het grootste resultaat van het coachingstraject is dat ik eindelijk voor mezelf zorg, maar bovenal van mezelf hou.


And look at me now! Toen ik deze foto van mezelf zag, raakte die me. Want de lach en vooral het plezier op deze foto is echt. Niet langer dat masker, maar gewoon "the real me". En ik kan je vertellen dat die persoon soms helemaal niet leuk is en dat ze een vreselijke "pain in the ass" kan zijn voor haar omgeving. Maar ze is wel de persoon die de touwtjes van haar leven in handen heeft genomen.

Welke kant ze precies op moet is op sommige gebieden nog niet helemaal duidelijk. Maar dat ze gaat komen waar ze wil komen..... Ain't no doubt about it!

WAT HOUDT JE TEGEN?

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om dingen te veranderen en uit je comfort zone te stappen, maar hoe lang ga je dit nog uitstellen en voor je uit schuiven?
Nu is de allerbeste tijd om te beginnen!
Je hoeft echt aan niemand anders toestemming te vragen of te wachten of dat ene “juiste moment”.
Er is altijd wel iets in je leven waarom het nu even niet uitkomt en nieuwe dingen aanleren kost altijd veel tijd en energie.
Wij helpen je om vol te houden en coachen je hierbij om een goede balans te vinden en plezier te hebben tijdens dit proces.
Ben jij écht toe aan verandering en een nieuwe uitdaging in je leven?

IMPROVE YOUR LIFE

Wil je beter voor jezelf zorgen?
Wil je meer energie?
Wil je meer rust en ontspanning?
Wil je leren hoe je beter om kunt gaan met stress?
Wil je kunnen genieten van de simpele dingen?
Wil je meer ruimte in je leven creëren?
Wil je leren kiezen voor jezelf?
Wil je leren om uit je hoofd komen?
Wil je leven volgens jouw eigen waarden?

Neem dan vandaag de beslissing om het anders te doen!