• Call: +31 6 30 88 24 23

Fit For Life Programma

HERKEN JIJ DIT?

 Hoe gaat het momenteel in jouw leven?
Heb je last van je vermoeidheid en bijna nergens energie voor?
Heb je last van pijn en klachten die je leven verpesten?
Heb je het altijd ‘druk’ en het gevoel dat je van alles ‘moet’?
Voel je je vaak ergens schuldig over en zeg je overal ‘ja’ tegen?
Voel je je doelloos en vraag je jezelf regelmatig af wat voor zin het heeft of waar je het voor doet?
Voel je je vaak onrustig en ben je al heel lang op zoek naar ‘iets’, maar kom je er maar niet achter wat ‘dat’ is?
Wil je graag iets veranderen in je leven, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
Wij gaan je alle kennis en tools geven die je nodig hebt om hieraan te werken en er achter te komen wat jij wilt en wat bij je past!

IS HET TIJD VOOR VERANDERING?

Dit programma is voor jou als:
 • Je gezonder wilt leren leven;
 • Je minder stress wilt in je leven;
 • Je het vaak lastig vindt om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf;
 • Je moeite hebt met je relatie(s);
 • Je veel zelf wilt doen en het lastig vindt om hulp te vragen;
 • Je het lastig vindt om te veranderen en telkens terugvalt in je oude patronen;
 • Je geen coach hebt die je helpt om tot blijvende veranderingen te komen;
 • Je meer uit je leven wilt halen, maar niet weet waar te beginnen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Wij helpen je 6 maanden lang bij het creëren van de juiste mindset voor een leuker leven met een gezondere leefstijl en minder stress.

Tijdens dit programma gaan we werken aan een aantal belangrijke pijlers die de kwaliteit van je leven bepalen, zoals; gezondheid en leefstijl, relaties, werk en vrije tijd en persoonlijke ontwikkeling.

Deze pijlers hebben we verdeeld in 6 modules waarin we ook belangrijke onderwerpen bespreken zoals: geluk en zingeving, persoonlijke (kern)waarden, mindset en motivatie.

MANAGE YOUR LIFE

In deze module gaan we aan de slag met jouw persoonlijke waarden, het inventariseren van je doelen en het vinden van de beste motivatie.

MANAGE YOUR ENERGY

Ontdek waar jij de meeste energie van krijgt en leer wat de belangrijke oorzaken van stress zijn en hoe je hiermee om kunt gaan.

MANAGE YOUR BODY

Ontwikkel je kennis op het gebied van slaap, beweging, rust en ontspanning en het creëren van een gezond voedingspatroon.

MANAGE YOUR MIND

Leer meer over jezelf en hoe je de juiste mindset kunt creëren en beter om kunt gaan met je stressgedachten en je emoties.

MANAGE YOUR CONNECTIONS

In deze module leer je waarom het zo belangrijk is om de juiste mensen in je omgeving te hebben en hoe je beter om kunt gaan met je relatie(s).

BUILD YOUR HABITS

Verander je gewoonten en je omgeving en ontdek de beste methode voor het stellen van doelen en het aanpassen van je leefstijl en je gedrag.

HAAL MEER UIT JE LEVEN

 • Wil je beter voor jezelf zorgen?
 • Wil je meer energie?
 • Wil je meer rust en ontspanning?
 • Wil je meer balans in je leven?
 • Wil je leren hoe je beter om kunt gaan met stress?
 • Wil je kunnen genieten van de simpele dingen?
 • Wil je meer ruimte in je leven creëren?
 • Wil je meer zelfvertrouwen?
 • Wil je leren kiezen voor jezelf?
 • Wil je leven volgens jouw eigen waarden?
 • Wil je leren om uit je hoofd komen?
 • Wil je leren om meer in het nu te leven?

Neem dan vandaag de beslissing en meld je aan!

FIT FOR LIFE

ONLINE PROGRAMMA

6 maanden

Interactief coaching programma

Toegang tot online platform & mobiele app

Toegang tot YPBC Academy

Toegang tot besloten Facebook groep

Wekelijkse evaluatie

Direct contact met je coach

Live groep seminars (op locatie)

Q & A’s

WAT HOUDT JE TEGEN?

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om dingen te veranderen en uit je comfort zone te stappen, maar hoe lang ga je het nog uitstellen en voor je uit schuiven?

 

Je hoeft echt aan niemand anders toestemming te vragen of te wachten of dat ene “juiste moment”.

 

Nu is de allerbeste tijd om te beginnen!

 

Er is altijd wel iets in je leven waarom het nu even niet uitkomt en nieuwe dingen aanleren kost altijd veel tijd en energie.

 

Wij helpen je om vol te houden en coachen je hierbij om een goede balans te vinden en plezier te hebben tijdens dit proces.

 

Ben jij écht toe aan verandering en een nieuwe uitdaging?

 

Aarzel dan niet langer en investeer in jezelf!

BEPERKT AANTAL PLAATSEN

Omdat wij mensen zo goed mogelijk persoonlijk willen coachen hebben we voor dit programma slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ben jij echt geïnteresseerd en gemotiveerd om je leven te veranderen en wil je graag als eerste de mogelijkheid om deel te nemen, schrijf je dan nu alvast in!

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN

Ik heb voor coaching van Mark gekozen vanwege zijn nuchtere kijk op het leven, zijn open mind en zijn ervaring bij Defensie.

Ik ging voor een voedingsschema en om weer lekker te sporten, maar al gauw merkte ik dat ik eerst aan mijn mindset moest werken, voordat dit überhaupt weer aan bod kwam.

Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en wilde zo graag vooruit en stappen maken, maar ik stond op de automatische piloot.

Mark heeft me geleerd om mezelf weer als een prioriteit te zien. Hij heeft me aangemoedigd om mijn hart te volgen en me afgeremd als ik weer teveel wilde.

Door bewust met de handvatten die hij me gaf aan de slag te gaan, kwam ik weer vooruit en maakte/maak ik stappen. Ik heb weer een mooie fundering waarop ik verder kan bouwen.

Mark, super bedankt en ga vooral zo door!! 🙂

Evy Scherders

Ik kwam zo'n 3 jaar geleden met Mark in contact via Instagram en ik had direct een onwijs fijne klik met hem.

Mark is heel menselijk en begripvol en ik kon veel met hem bespreken op diverse vlakken. Toen hij mij coaching aanbood, zei ik daarom zei ik direc 'ja'. Hij leerde me met name om beter te doseren en mezelf niet meten aan (onmogelijke) idealen.

Ook heb ik veel van hem geleerd op het gebied van voeding en sport. Mark is voor mij een buddy en een fijn en écht persoon die vol menselijkheid coacht. Mark bedankt!

Jim Oosterhof

Eind april ontmoette ik Mark op een zeiltocht op de Waddenzee van "By The Ocean We Unite".

Na die tijd hielden we contact en zo’n 6 weken geleden spraken wel elkaar in Amsterdam. Daar vertelden hij wat 'plant-based' is en wat het met je CO2 Footprint doet en met je lichaam kan doen.

Als enorme carnivoor was dit wel even schakelen ("wil ik dit wel?"), maar met de "Tallisker Whiskey Atlantic Challenge" (een non-stop roei wedstrijd op de Atlantische Ocean) in mijn achterhoofd werd het steeds duidelijker.

In deze challenge wordt discipline, commitment en strijd verwacht, in zowel de wedstrijd als de voorbereiding, en voor mij is dit een belangrijke drijfveer geweest om dit project 'plant-based 'aan te gaan pakken en  samen met Mark te kijken hoe ik dit komende 2,5 jaar vol houd.

Ik ben nu vier maanden gestopt met het eten van alle dierlijke producten en ik kan zeggen dat het erg goed gaat. Ik ben nu zo’n 10 kilo lichter en ook mijn rusthartslag is met 10 slagen naar beneden gegaan.

Be stronger than your own excuse!

Aiden Scherpbier

Heel fijn en deskundig contact met Mark die mij heeft laten inzien dat je een slank lijf niet afdwingt door minimaal te eten en maximaal te sporten.

Ik heb meer inzicht gekregen in mijn stressoren (en redenen om niet af te vallen) en ook heb ik meer aandacht besteed aan ontspanning en slaap.

Hoewel ik nu qua eten en bewegen niet streng kan/wil zijn i.v.m. een zwangerschap, heb ik wel beter inzicht in mijn voeding, slaap en heb ik meer oog voor ontstressen en ‘liever voor mezelf zijn’.

Ik heb nu meer oog voor ontspanning, voldoende slaap en het binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen, ondanks regelmatig sporten en een plantaardig dieet.

Ik beveel de coaching van Mark van harte aan!

Yvonne van den Berg

Over Mark en Leon

Mark Schadenberg en Leon Nan zijn personal coaches met een passie voor persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid en plantaardig eten.

Ze geven workshops en trainingen over deze thema’s en schrijven artikelen voor verschillende (online) magazines en geven advies aan bedrijven en ondernemers.

Samen delen ze met veel plezier en enthousiasme hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op gebied van plantaardige voeding en vitaliteit.

Dit doen ze via social media en andere bekende platformen en door middel van hun eigen (online) programma’s, lezingen en events.

“Wij geloven dat iedereen meer uit zichzelf en uit het leven kan halen en kan leren om dichterbij zichzelf te komen, door de juiste keuzes te maken en te ontdekken wat je écht belangrijk vindt!”

De 21e eeuw is een snel veranderende en ambitieuze wereld, waarin steeds meer mensen vastlopen in hun leven en kampen met een gebrek aan zingeving, overmatige stress, burn-out klachten en depressie.

“Het is onze missie om zoveel mensen hierbij te coachen en te helpen bij het creëren van een gezonde en duurzame leefstijl.”

“Eat more plants and improve your life!”

😉

DOE JIJ MET ONS MEE?

 • 6 maanden programma met persoonlijke begeleiding
 • 24/7 direct contact met je coach
 • 3 keer een 1-op-1 coaching sessie met Leon en/of Mark
 • onbeperkt toegang tot Your Plant-Based Coach Academy
 • 6 uitgebreide lesmodules met kennis en informatie
 • 3 keer een live groep seminar (op locatie)
 • onbeperkt toegang tot YPBC community
 • toegang tot besloten Facebook groep met andere deelnemers

Binnenkort starten we weer met een nieuwe groep deelnemers.

Meld je nu alvast aan en je ontvangt een ``EARLY BIRD KORTING`` voor je deelname aan het programma.

Wie is Mark?

Mark Schadenberg is een ex-militair die na 13 jaar militaire dienst met 6 uitzendingen de overstap maakte naar het geven van personal training en coaching.

De laatste jaren heeft hij zich met name gespecialiseerd in plantaardige voeding en de oorzaken van slaapproblemen en stress en heeft met zijn ervaring en expertise inmiddels meegewerkt aan verschillende TV programma’s als personal trainer en leefstijlcoach.

Naast zijn werkzaamheden als spreker en coach is hij ook acteur en presentator en houdt hij zich (samen met zijn vriendin Joyce) bezig met het promoten van een plant-based lifestyle en projecten die bijdragen aan meer duurzaamheid.

Zijn motto: “First they laugh, then they follow”

Wie is Leon?

Leon Nan is een voormalig IT-er en horecaondernemer die na een lange periode van reizen en werken in binnen- en buitenland het roer omgooide om zich te gaan richten op voeding en gezondheid.

Na de zelfdoding van een vriend een aantal jaar geleden, is hij zich gaan verdiepen in de oorzaken van depressie en volgde opleidingen op het gebied van klinische psychologie, NLP, gedragsverandering en verslaving, naar aanleiding van zijn eigen ervaringen met verslavend gedrag.

In zijn vrije tijd is Leon leadzanger van een coverband en zet hij zich in voor minder dierenleed en een minimalistische leefstijl, door mensen te leren ‘consuminderen’ en te helpen bij de overstap naar een meer plantaardig dieet.

Zijn motto: “Have less. Be more.”

MEDE BEKEND VAN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Tijdens dit online programma leer je meer over jezelf en krijg je alle tools in handen om erachter te komen wat voor jou werkt op het gebied van voeding, beweging, leefstijl en persoonlijke vitaliteit. We geven hierbij antwoord op al je vragen en evalueren regelmatig om ervoor te zorgen dat je vooruitgang boekt en uiteindelijk goede resultaten behaalt.

Tijdens deze workshops gaan intensief aan de slag met de kennis en informatie uit de modules en kun je kennis maken met anderen deelnemers. Hierbij kun je 1-op-1 vragen stellen aan ons, ervaringen uitwisselen en  geven we je nog meer waardevolle tools en support om je te helpen bij jouw persoonlijke transformatie.

Iedereen die meedoet aan dit programma haalt ontzettende mooie en indrukwekkende resultaten. Deze resultaten zijn echter altijd verschillend en (in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd) nooit te garanderen. We kunnen nu eenmaal niet voorspellen wat er op ons pad komt en wat er in ons leven gebeurt. We gaan daarom geen valse beloftes doen of claims maken die we niet waar kunnen maken. Maar we gaan er uiteraard wel alles aan doen om jou te helpen en te coachen naar jouw persoonlijke succes! 🙂

Tijdens het coachingstraject kun je gebruik maken van onze mobiele app en krijg je toegang tot onze YPBC Community. Hier kun je je voortgang bijhouden, je voeding tracken en gebruik maken van al onze trainingsschema’s. Je wordt daarbij ook lid van een besloten Facebook groep om je vooruitgang te delen, vragen te stellen en kennis te maken met andere deelnemers van het online programma Fit For Life.

Via Your Plant-Based Academy heb je toegang tot verschillende modules met lessen en opdrachten en heb je 24/7 contact met je coach voor al je vragen en feedback.

Tijdens het programma kun je gebruik maken van onze mobiele app en online platform. Daarna heb je nog 6 maanden lang toegang tot de besloten Facebook groep en Your Plant-Based Academy met alle informatie, video’s en andere content.

Het Fit For Life programma voor 2019 is al gestart, maar we gaan snel weer starten met een nieuwe groep deelnemers. Wil je graag meedoen aan het volgende programma? Meld je dan als een van de eerste alvast aan!