• Call: +31 6 30 88 24 23

Fit For Life Programma

HERKEN JIJ DIT?

 Hoe gaat het momenteel in jouw leven?
Heb je last van je vermoeidheid en bijna nergens energie voor?
Heb je last van pijn en klachten die je leven verpesten?
Heb je het altijd ‘druk’ en het gevoel dat je van alles ‘moet’?
Voel je je vaak ergens schuldig over en zeg je overal ‘ja’ tegen?
Voel je je doelloos en vraag je jezelf regelmatig af wat voor zin het heeft of waar je het voor doet?
Voel je je vaak onrustig en ben je al heel lang op zoek naar ‘iets’, maar kom je er maar niet achter wat ‘dat’ is?
Wil je graag iets veranderen in je leven, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
Wij gaan je alle kennis en tools geven die je nodig hebt om hieraan te werken en er achter te komen wat jij wilt en wat bij je past!

IS HET TIJD VOOR VERANDERING?

Dit programma is voor jou als:
 • Je gezonder wilt leren leven;
 • Je minder stress wilt in je leven;
 • Je het vaak lastig vindt om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf;
 • Je moeite hebt met je relatie(s);
 • Je veel zelf wilt doen en het lastig vindt om hulp te vragen;
 • Je het lastig vindt om te veranderen en telkens terugvalt in je oude patronen;
 • Je geen coach hebt die je helpt om tot blijvende veranderingen te komen;
 • Je meer uit je leven wilt halen, maar niet weet waar te beginnen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Wij helpen je 6 maanden lang bij het creëren van de juiste mindset voor een leuker leven met een gezondere leefstijl en minder stress.

Tijdens dit programma gaan we werken aan een aantal belangrijke pijlers die de kwaliteit van je leven bepalen, zoals; gezondheid en leefstijl, relaties, werk en vrije tijd en persoonlijke ontwikkeling.

Deze pijlers hebben we verdeeld in 6 modules waarin we ook belangrijke onderwerpen bespreken zoals: geluk en zingeving, persoonlijke (kern)waarden, mindset en motivatie.

MANAGE YOUR LIFE

In deze module gaan we aan de slag met jouw persoonlijke waarden, het inventariseren van je doelen en het vinden van de beste motivatie.

MANAGE YOUR ENERGY

Ontdek waar jij de meeste energie van krijgt en leer wat de belangrijke oorzaken van stress zijn en hoe je hiermee om kunt gaan.

MANAGE YOUR BODY

Ontwikkel je kennis op het gebied van slaap, beweging, rust en ontspanning en het creëren van een gezond voedingspatroon.

MANAGE YOUR MIND

Leer meer over jezelf en hoe je de juiste mindset kunt creëren en beter om kunt gaan met je stressgedachten en je emoties.

MANAGE YOUR CONNECTIONS

In deze module leer je waarom het zo belangrijk is om de juiste mensen in je omgeving te hebben en hoe je beter om kunt gaan met je relatie(s).

BUILD YOUR HABITS

Verander je gewoonten en je omgeving en ontdek de beste methode voor het stellen van doelen en het aanpassen van je leefstijl en je gedrag.

HAAL MEER UIT JE LEVEN

 • Wil je beter voor jezelf zorgen?
 • Wil je meer energie?
 • Wil je meer rust en ontspanning?
 • Wil je meer balans in je leven?
 • Wil je leren hoe je beter om kunt gaan met stress?
 • Wil je kunnen genieten van de simpele dingen?
 • Wil je meer ruimte in je leven creëren?
 • Wil je meer zelfvertrouwen?
 • Wil je leren kiezen voor jezelf?
 • Wil je leven volgens jouw eigen waarden?
 • Wil je leren om uit je hoofd komen?
 • Wil je leren om meer in het nu te leven?

Neem dan vandaag de beslissing en meld je aan!

FIT FOR LIFE

ONLINE PROGRAMMA

6 maanden

Interactief coaching programma

Toegang tot online platform & mobiele app

Toegang tot YPBC Academy

Toegang tot besloten Facebook groep

Wekelijkse evaluatie

Direct contact met je coach

Live groep seminars (op locatie)

Q & A’s

WAT HOUDT JE TEGEN?

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om dingen te veranderen en uit je comfort zone te stappen, maar hoe lang ga je het nog uitstellen en voor je uit schuiven?

 

Je hoeft echt aan niemand anders toestemming te vragen of te wachten of dat ene “juiste moment”.

 

Nu is de allerbeste tijd om te beginnen!

 

Er is altijd wel iets in je leven waarom het nu even niet uitkomt en nieuwe dingen aanleren kost altijd veel tijd en energie.

 

Wij helpen je om vol te houden en coachen je hierbij om een goede balans te vinden en plezier te hebben tijdens dit proces.

 

Ben jij écht toe aan verandering en een nieuwe uitdaging?

 

Aarzel dan niet langer en investeer in jezelf!

BEPERKT AANTAL PLAATSEN

Omdat wij mensen zo goed mogelijk persoonlijk willen coachen hebben we voor dit programma slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ben jij echt geïnteresseerd en gemotiveerd om je leven te veranderen en wil je graag als eerste de mogelijkheid om deel te nemen, schrijf je dan nu alvast in!

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN

Heel fijn en deskundig contact met Mark die mij heeft laten inzien dat je een slank lijf niet afdwingt door minimaal te eten en maximaal te sporten.

Ik heb meer inzicht gekregen in mijn stressoren (en redenen om niet af te vallen) en ook heb ik meer aandacht besteed aan ontspanning en slaap.

Hoewel ik nu qua eten en bewegen niet streng kan/wil zijn i.v.m. een zwangerschap, heb ik wel beter inzicht in mijn voeding, slaap en heb ik meer oog voor ontstressen en ‘liever voor mezelf zijn’.

Ik heb nu meer oog voor ontspanning, voldoende slaap en het binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen, ondanks regelmatig sporten en een plantaardig dieet.

Ik beveel de coaching van Mark van harte aan!

Yvonne van den Berg

Via een interview die Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh (www.clairesmission.com) met Mark had, kwam ik bij de website van Your Plant-Based Coach terecht en na wat mailcontact met Leon ben ik in januari 2019 begonnen met het coachingstraject.

In deze 6 maanden heb ik een hoop mogen leren op het gebied van voeding, beweging en het omgaan met stress.

Het luisterend oor van Leon, de persoonlijke adviezen en de informatie in de Academy hebben mij geholpen om de door mij gewenste positieve verandering te krijgen.

Op elk moment van de week kon ik terugvallen op Leon. In plaats van terug te vallen in mijn ongewenste patroon zorgde hij dat ik anders naar de situatie ging kijken.

Door deze nieuwe inzichten kon ik weer verder. Het is nu makkelijker met de stroming mee te varen in plaats van er altijd tegenin te willen gaan.

Nu 6 maanden later kan ik zeggen dat ik een positieve ontwikkeling heb doorgemaakt en dat dit een mooie basis is om verder te groeien.

Ik zal iedereen die op zoek is naar een goede coach jou en Mark van harte aanbevelen.

Jessica Brinkert

11 december 2017 is een dag die in mijn geheugen staat gegrift. Vorig jaar zat ik namelijk op deze ochtend compleet uitgeput bij de huisarts en vertrok ik weer met slaappillen en een verwijzing naar een psycholoog richting kantoor om te werken.

Not knowing what to do.....

Diezelfde middag had ik een gesprek met twee heel bijzondere personen. Ik mag van mezelf zeggen dat ik een relatief open persoon ben, maar zo open als tijdens dat gesprek ben ik niet vaak geweest.

Als ik erop terugkijk was dit het gesprek waardoor mijn masker afviel. Ik kon niet langer alles weglachen of afdoen met een grapje. Op de fiets terug naar opnieuw kantoor wist ik wel wat me te doen stond. Ik moest voor mezelf gaan zorgen.

Door hulp te vragen en te accepteren kwam ik bij Leon en daarmee ook bij YPBC terecht. Tijdens vele gesprekken zijn we stap voor stap mijn patronen en niet helpende gedachtes in kaart gaan brengen. Het luisterend oor van Leon, zijn vooral praktische tips, maar ook kritische blik en gelukkig een gevoel voor humor, hebben geleid tot grote veranderingen.

Inmiddels ben ik 30 kilo lichter, maar dat is (wat mij betreft) niet mijn grootste prestatie. Nee, het grootste resultaat van het coachingstraject is dat ik eindelijk voor mezelf zorg, maar bovenal van mezelf hou.


And look at me now! Toen ik deze foto van mezelf zag, raakte die me. Want de lach en vooral het plezier op deze foto is echt. Niet langer dat masker, maar gewoon "the real me". En ik kan je vertellen dat die persoon soms helemaal niet leuk is en dat ze een vreselijke "pain in the ass" kan zijn voor haar omgeving. Maar ze is wel de persoon die de touwtjes van haar leven in handen heeft genomen.

Welke kant ze precies op moet is op sommige gebieden nog niet helemaal duidelijk. Maar dat ze gaat komen waar ze wil komen..... Ain't no doubt about it!

Op het moment dat ik Your Plant-Based Coach ontdekte, at ik al bijna één jaar plantaardig, had ik overgewicht en was ik behoorlijk futloos. Met veel koffie kwam ik mijn dagen door. Sporten/bewegen daar deed ik niet aan en ik sliep al heel lang slecht. En wat ik niet door had en pas tijdens mijn coachingstraject ontdekte: Ik had te veel stress.

Ik ben nu een aantal maanden verder en niets is meer zoals het was. Ik loop elke dag vijf kilometer en sta op werkdagen zelfs één uur eerder naast mijn bed om te gaan lopen. Ik voel me veel fitter en mijn conditie is veel beter geworden. En ook niet onbelangrijk: ik heb sinds jaren weer een goede nachtrust!

Daarnaast drink ik veel minder koffie en eet ik elke dag ontzettend lekker. De weegschaal geeft inmiddels 19 kilo minder aan en mijn bloedwaarden zijn gigantisch verbetert door een combinatie van een gezonder eetpatroon, meer beweging en minder stress.

Leon heeft me laten inzien dat dingen in mijn leven ook anders kunnen, zodat er minder stress is. En met dit besef kon ik aan het werk. Het is niet altijd gemakkelijk, maar ik krijg er heel veel voor terug. Ik voel me zo veel beter dan een aantal maanden geleden.

De persoonlijke benadering sprak mij het meeste aan en het is fijn dat je 24/7 je vragen kunt stellen. Ik ben ontzettend blij met de kilo’s die ik kwijt ben, ik kon echt iets met de tips en tricks die ik van Leon kreeg. Maar ik vind het toch een totaalplaatje:

Het één kan niet zonder het ander. Ik ben echt met alles tevreden!

Over Mark en Leon

Mark Schadenberg en Leon Nan zijn personal coaches met een passie voor persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid en plantaardig eten.

Ze geven workshops en trainingen over deze thema’s en schrijven artikelen voor verschillende (online) magazines en geven advies aan bedrijven en ondernemers.

Samen delen ze met veel plezier en enthousiasme hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op gebied van plantaardige voeding en vitaliteit.

Dit doen ze via social media en andere bekende platformen en door middel van hun eigen (online) programma’s, lezingen en events.

“Wij geloven dat iedereen meer uit zichzelf en uit het leven kan halen en kan leren om dichterbij zichzelf te komen, door de juiste keuzes te maken en te ontdekken wat je écht belangrijk vindt!”

De 21e eeuw is een snel veranderende en ambitieuze wereld, waarin steeds meer mensen vastlopen in hun leven en kampen met een gebrek aan zingeving, overmatige stress, burn-out klachten en depressie.

“Het is onze missie om zoveel mensen hierbij te coachen en te helpen bij het creëren van een gezonde en duurzame leefstijl.”

“Eat more plants and improve your life!”

😉

DOE JIJ MET ONS MEE?

 • 6 maanden programma met persoonlijke begeleiding
 • 24/7 direct contact met je coach
 • 3 keer een 1-op-1 coaching sessie met Leon en/of Mark
 • onbeperkt toegang tot Your Plant-Based Coach Academy
 • 6 uitgebreide lesmodules met kennis en informatie
 • 3 keer een live groep seminar (op locatie)
 • onbeperkt toegang tot YPBC community
 • toegang tot besloten Facebook groep met andere deelnemers

Binnenkort starten we weer met een nieuwe groep deelnemers.

Meld je nu alvast aan en je ontvangt een ``EARLY BIRD KORTING`` voor je deelname aan het programma.

Wie is Mark?

Mark Schadenberg is een ex-militair die na 13 jaar militaire dienst met 6 uitzendingen de overstap maakte naar het geven van personal training en coaching.

De laatste jaren heeft hij zich met name gespecialiseerd in plantaardige voeding en de oorzaken van slaapproblemen en stress en heeft met zijn ervaring en expertise inmiddels meegewerkt aan verschillende TV programma’s als personal trainer en leefstijlcoach.

Naast zijn werkzaamheden als spreker en coach is hij ook acteur en presentator en houdt hij zich (samen met zijn vriendin Joyce) bezig met het promoten van een plant-based lifestyle en projecten die bijdragen aan meer duurzaamheid.

Zijn motto: “First they laugh, then they follow”

Wie is Leon?

Leon Nan is een voormalig IT-er en horecaondernemer die na een lange periode van reizen en werken in binnen- en buitenland het roer omgooide om zich te gaan richten op voeding en gezondheid.

Na de zelfdoding van een vriend een aantal jaar geleden, is hij zich gaan verdiepen in de oorzaken van depressie en volgde opleidingen op het gebied van klinische psychologie, NLP, gedragsverandering en verslaving, naar aanleiding van zijn eigen ervaringen met verslavend gedrag.

In zijn vrije tijd is Leon leadzanger van een coverband en zet hij zich in voor minder dierenleed en een minimalistische leefstijl, door mensen te leren ‘consuminderen’ en te helpen bij de overstap naar een meer plantaardig dieet.

Zijn motto: “Have less. Be more.”

MEDE BEKEND VAN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Tijdens dit online programma leer je meer over jezelf en krijg je alle tools in handen om erachter te komen wat voor jou werkt op het gebied van voeding, beweging, leefstijl en persoonlijke vitaliteit. We geven hierbij antwoord op al je vragen en evalueren regelmatig om ervoor te zorgen dat je vooruitgang boekt en uiteindelijk goede resultaten behaalt.

Tijdens deze workshops gaan intensief aan de slag met de kennis en informatie uit de modules en kun je kennis maken met anderen deelnemers. Hierbij kun je 1-op-1 vragen stellen aan ons, ervaringen uitwisselen en  geven we je nog meer waardevolle tools en support om je te helpen bij jouw persoonlijke transformatie.

Iedereen die meedoet aan dit programma haalt ontzettende mooie en indrukwekkende resultaten. Deze resultaten zijn echter altijd verschillend en (in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd) nooit te garanderen. We kunnen nu eenmaal niet voorspellen wat er op ons pad komt en wat er in ons leven gebeurt. We gaan daarom geen valse beloftes doen of claims maken die we niet waar kunnen maken. Maar we gaan er uiteraard wel alles aan doen om jou te helpen en te coachen naar jouw persoonlijke succes! 🙂

Tijdens het coachingstraject kun je gebruik maken van onze mobiele app en krijg je toegang tot onze YPBC Community. Hier kun je je voortgang bijhouden, je voeding tracken en gebruik maken van al onze trainingsschema’s. Je wordt daarbij ook lid van een besloten Facebook groep om je vooruitgang te delen, vragen te stellen en kennis te maken met andere deelnemers van het online programma Fit For Life.

Via Your Plant-Based Academy heb je toegang tot verschillende modules met lessen en opdrachten en heb je 24/7 contact met je coach voor al je vragen en feedback.

Tijdens het programma kun je gebruik maken van onze mobiele app en online platform. Daarna heb je nog 6 maanden lang toegang tot de besloten Facebook groep en Your Plant-Based Academy met alle informatie, video’s en andere content.

Het Fit For Life programma voor 2019 is al gestart, maar we gaan snel weer starten met een nieuwe groep deelnemers. Wil je graag meedoen aan het volgende programma? Meld je dan als een van de eerste alvast aan!