• Call: +31 6 30 88 24 23

Fit For Life Programma

IS HET TIJD VOOR VERANDERING?

Wil jij werken aan je gezondheid? Heb je last van je overgewicht, vermoeidheid of ervaar je veel stress? Wil jij graag je leven of je leefstijl veranderen, maar heb je geen idee hoe of waar je moet beginnen?

MINDER STRESS
MEER RUST
MEER ENERGIE

CHANGE YOUR LIFE

FIT FOR LIFE

ONLINE PROGRAMMA

6 maanden

Compleet leefstijlprogramma

Wekelijkse evaluatie

Direct contact met je coach

Toegang tot online platform & mobiele app

Toegang tot Your Plant-Based Academy

Toegang tot besloten Facebook groep

Groep seminars (op lokatie)

Q & A’s

IS DIT PROGRAMMA VOOR JOU?

Dit programma is voor jou als:

  • Je gezonder wilt leren leven;
  • Je minder stress wilt in je leven;
  • Je het vaak lastig vindt om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf;
  • Je moeite hebt met je relatie(s);
  • Je veel zelf wilt doen en het lastig vindt om hulp te vragen;
  • Je het lastig vindt om te veranderen en telkens terugvalt in je oude patronen;
  • Je geen coach hebt die je helpt om tot blijvende veranderingen te komen;
  • Je meer uit je leven wilt halen, maar niet weet waar te beginnen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Wij helpen je 6 maanden lang bij het creëren van de juiste mindset voor een leuker leven met een gezondere leefstijl en minder stress.

Tijdens dit programma gaan we werken aan een aantal belangrijke pijlers die de kwaliteit van je leven bepalen, zoals; gezondheid en leefstijl, relaties, werk en vrije tijd en persoonlijke ontwikkeling.

Deze pijlers hebben we verdeeld in 6 modules waarin we ook belangrijke onderwerpen bespreken zoals: geluk en zingeving, persoonlijke (kern)waarden, mindset en motivatie.

MANAGE YOUR LIFE

In deze module gaan we aan de slag met jouw persoonlijke waarden, het inventariseren van je doelen en het vinden van de beste motivatie.

MANAGE YOUR ENERGY

Ontdek waar jij de meeste energie van krijgt en leer wat de belangrijke oorzaken van stress zijn en hoe je hiermee om kunt gaan.

MANAGE YOUR BODY

Ontwikkel je kennis op het gebied van slaap, beweging, rust en ontspanning en het creëren van een gezond voedingspatroon.

MANAGE YOUR MIND

Leer meer over jezelf en hoe je de juiste mindset kunt creëren en beter om kunt gaan met je stressgedachten en je emoties.

MANAGE YOUR CONNECTIONS

In deze module leer je waarom het zo belangrijk is om de juiste mensen in je omgeving te hebben en hoe je beter om kunt gaan met je relatie(s).

BUILD YOUR HABITS

Verander je gewoonten en je omgeving en ontdek de beste methode voor het stellen van doelen en het aanpassen van je leefstijl en je gedrag.

WAT HOUDT JE TEGEN?

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om dingen te veranderen en uit je comfort zone te stappen, maar hoe lang ga je het nog uitstellen en voor je uit schuiven? Je hoeft echt aan niemand anders toestemming te vragen of te wachten of dat ene “juiste moment”.

Nu is de allerbeste tijd om te beginnen!

Er is altijd wel iets in je leven waarom het nu even niet uitkomt en nieuwe dingen aanleren kost altijd veel tijd en energie. Wij helpen je om vol te houden en coachen je hierbij om een goede balans te vinden en plezier te hebben tijdens dit proces.

Ben jij écht toe aan verandering en een nieuwe uitdaging?

Dan staan wij voor je klaar!

Binnenkort starten we weer met een nieuwe (kleine) groep deelnemers.

Meld je nu alvast aan voor dit programma!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Tijdens dit online programma leer je meer over jezelf en krijg je alle tools in handen om erachter te komen wat voor jou werkt op het gebied van voeding, beweging, leefstijl en persoonlijke vitaliteit. We geven hierbij antwoord op al je vragen en evalueren regelmatig om ervoor te zorgen dat je vooruitgang boekt en uiteindelijk goede resultaten behaalt.

Iedereen die meedoet aan dit programma haalt ontzettende mooie en indrukwekkende resultaten. Deze resultaten zijn echter altijd verschillend en (in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd) nooit te garanderen. We kunnen nu eenmaal niet voorspellen wat er op ons pad komt en wat er in ons leven gebeurt. We gaan daarom geen valse beloftes doen of claims maken die we niet waar kunnen maken. Maar we gaan er uiteraard wel alles aan doen om jou te helpen en te coachen naar jouw persoonlijke succes! 🙂

Tijdens het coachingstraject kun je gebruik maken van onze mobiele app en krijg je toegang tot onze YPBC Community. Hier kun je je voortgang bijhouden, je voeding tracken en gebruik maken van al onze trainingsschema’s. Je wordt daarbij ook lid van een besloten Facebook groep om je vooruitgang te delen, vragen te stellen en kennis te maken met andere deelnemers van het online programma Fit For Life.

Via Your Plant-Based Academy heb je toegang tot verschillende modules met lessen en opdrachten en heb je 24/7 contact met je coach voor al je vragen en feedback.

Tijdens het programma kun je gebruik maken van onze mobiele app en online platform. Daarna heb je nog 6 maanden lang toegang tot de besloten Facebook groep en Your Plant-Based Academy met alle informatie, video’s en andere content.

Het Fit For Life programma is 2019 is al gestart op 14 januari, maar binnenkort gaan we weer starten met een nieuwe groep deelnemers. Wil je graag meedoen aan het volgende programma? Meld je dan nu aan!

BEPERKT AANTAL PLAATSEN

Omdat wij mensen zo goed mogelijk persoonlijk willen coachen hebben we voor dit programma slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ben jij echt geïnteresseerd en gemotiveerd om je doelen te behalen en wil je graag als eerste de mogelijkheid om deel te nemen, schrijf je dan nu alvast in!

wat anderen zeggen

OVER ONZE COACHING

11 december 2017 is een dag die in mijn geheugen staat gegrift. Vorig jaar zat ik namelijk op deze ochtend compleet uitgeput bij de huisarts en vertrok ik weer met slaappillen en een verwijzing naar een psycholoog richting kantoor om te werken.

Not knowing what to do.....

Diezelfde middag had ik een gesprek met twee heel bijzondere personen. Ik mag van mezelf zeggen dat ik een relatief open persoon ben, maar zo open als tijdens dat gesprek ben ik niet vaak geweest.

Als ik erop terugkijk was dit het gesprek waardoor mijn masker afviel. Ik kon niet langer alles weglachen of afdoen met een grapje. Op de fiets terug naar opnieuw kantoor wist ik wel wat me te doen stond. Ik moest voor mezelf gaan zorgen.

Door hulp te vragen en te accepteren kwam ik bij Leon en daarmee ook bij YPBC terecht. Tijdens vele gesprekken zijn we stap voor stap mijn patronen en niet helpende gedachtes in kaart gaan brengen. Het luisterend oor van Leon, zijn vooral praktische tips, maar ook kritische blik en gelukkig een gevoel voor humor, hebben geleid tot grote veranderingen.

Inmiddels ben ik 30 kilo lichter, maar dat is (wat mij betreft) niet mijn grootste prestatie. Nee, het grootste resultaat van het coachingstraject is dat ik eindelijk voor mezelf zorg, maar bovenal van mezelf hou.


And look at me now! Toen ik deze foto van mezelf zag, raakte die me. Want de lach en vooral het plezier op deze foto is echt. Niet langer dat masker, maar gewoon "the real me". En ik kan je vertellen dat die persoon soms helemaal niet leuk is en dat ze een vreselijke "pain in the ass" kan zijn voor haar omgeving. Maar ze is wel de persoon die de touwtjes van haar leven in handen heeft genomen.

Welke kant ze precies op moet is op sommige gebieden nog niet helemaal duidelijk. Maar dat ze gaat komen waar ze wil komen..... Ain't no doubt about it!

Op het moment dat ik Your Plant-Based Coach ontdekte, at ik al bijna één jaar plantaardig, had ik overgewicht en was ik behoorlijk futloos. Met veel koffie kwam ik mijn dagen door. Sporten/bewegen daar deed ik niet aan en ik sliep al heel lang slecht. En wat ik niet door had en pas tijdens mijn coachingstraject ontdekte: Ik had te veel stress.

Ik ben nu een aantal maanden verder en niets is meer zoals het was. Ik loop elke dag vijf kilometer en sta op werkdagen zelfs één uur eerder naast mijn bed om te gaan lopen. Ik voel me veel fitter en mijn conditie is veel beter geworden. En ook niet onbelangrijk: ik heb sinds jaren weer een goede nachtrust!

Daarnaast drink ik veel minder koffie en eet ik elke dag ontzettend lekker. De weegschaal geeft inmiddels 19 kilo minder aan en mijn bloedwaarden zijn gigantisch verbetert door een combinatie van een gezonder eetpatroon, meer beweging en minder stress.

Leon heeft me laten inzien dat dingen in mijn leven ook anders kunnen, zodat er minder stress is. En met dit besef kon ik aan het werk. Het is niet altijd gemakkelijk, maar ik krijg er heel veel voor terug. Ik voel me zo veel beter dan een aantal maanden geleden.

De persoonlijke benadering sprak mij het meeste aan en het is fijn dat je 24/7 je vragen kunt stellen. Ik ben ontzettend blij met de kilo’s die ik kwijt ben, ik kon echt iets met de tips en tricks die ik van Leon kreeg. Maar ik vind het toch een totaalplaatje:

Het één kan niet zonder het ander. Ik ben echt met alles tevreden!

MELD JE NU AAN

Meld je nu alvast aan en je ontvangt tijdelijk €50,- korting op het online programma!

VRAGEN? NEEM CONTACT OP!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het online programma? Neem dan contact op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.