• Call: +31 6 30 88 24 23

Hulp bij burn-out en stress

HULP BIJ BURN-OUT EN STRESS

Als je langdurig stressklachten hebt, kan dit na verloop van tijd resulteren in overspannenheid, chronische vermoeidheid, burn-out en depressie.

Je loopt vast en hebt hulp nodig om weer de juiste balans te vinden.

Your Plant-Based Coach geeft jou met onze 1-op-1-coaching de juiste handvatten en vaardigheden om er weer bovenop te komen en meer uit het leven te halen.

Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst.

HEB IK EEN BURN-OUT?

Stressklachten en een burn-out uiten zich bij iedereen op een andere manier.

Misschien ben je zeer oververmoeid, overmatig prikkelbaar en heb je nergens energie meer voor. Of je hebt continu lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, spierpijn en duizeligheid.

Als je vaak erg gespannen en onrustig voelt en het gevoel hebt altijd druk te zijn en van alles te moeten doen van jezelf en voor anderen, dan is dat een teken dat er verandering nodig is.

Ook is het hierbij belangrijk om een onderscheid te maken tussen symptomen van een depressie of burn-out en overspannenheid of overmatige stress, als gevolg van een hoge werkdruk allerlei verplichtingen.

INVESTEER IN JEZELF

VERANDERING IS NODIG

In een wereld waar het lijkt alsof alles mogelijk is en je ook alles moet kunnen, komen stress en burn-outklachten steeds vaker voor.

Onze natuurlijke prestatiedrang, de wereld van de (social) media en de steeds hogere werkdruk leiden ertoe dat we onszelf verliezen en vastlopen in ons leven. En dat is niets om je voor te schamen.

Door meer overzicht te krijgen en je te focussen op wat jouw waarden zijn en wat jij belangrijk vindt, creëer je weer ruimte in je leven.

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om dingen te veranderen en uit je comfortzone te stappen.

De ervaren coaches van Your Plant-Based Coach helpen je daarbij en geven je alle kennis en tools die je nodig hebt om hieraan te werken en erachter te komen wat jij wilt en wat bij je past.

FIT FOR LIFE

ONLINE PROGRAMMA

  • Online coaching programma om van je burn-out af te komen en je stress onder controle te krijgen.
  • Ontdekken wie je bent en wat jouw waarden zijn en uitzoeken wie en wat voor jou nu écht belangrijk is.
  • Verbeter je relatie(s) en leer beter omgaan met je emoties en alle obstakels in je leven.
  • Ontwikkel de juist mindset en creëer meer focus en meer zelfvertrouwen.
  • Praktische tips en tools om beter prioriteiten te kunnen stellen en je leefstijl te veranderen.
  • Wekelijks een 1-op-1 coaching sessie en 24/7 direct contact met jouw persoonlijke coach.
hulp-bij-burn-out-en-stress

ONLINE PROGRAMMA

VERMINDER JE STRESS

Om je te helpen herstellen van je burn-out en een leuker en lichter leven met minder stress te leiden, word je gekoppeld aan één van de coaches van Your Plant-Based Coach.

Vervolgens ga je samen met jouw online coach gedurende 6 maanden een traject aan en werken hierbij in drie fasen:

FASE 1: VERKENNEN

De eerste fase van het coachingstraject staat in het teken van bewustwording en ontdekken wat je écht wilt en wat de mogelijkheden zijn.
We verkennen de patronen in jouw huidige leven en onderzoeken wat voor jou negatieve stressfactoren zijn en wat de obstakels zijn tussen jou en je doel.

FASE 2: VERANDEREN

In de tweede fase helpen we je grip op de stressfactoren te krijgen door aanpassingen in je gedrag of leefstijl te doen, zodat er meer overzicht en ruimte ontstaat voor jezelf.
We kijken regelmatig naar wat voor jou werkt en wat niet, en ook leer je hoe je iets voor anderen kunt betekenen, zonder jezelf hierbij te verliezen.

FASE 3: VOLHOUDEN

Omdat we het belangrijk vinden om je voor de rest van je leven op weg te helpen, werken we in de laatste fase aan je zelfstandigheid, zodat je in de toekomst zelf continu de balans kunt creëren en behouden.
Wij helpen je om vol te houden en plezier te hebben in je ‘nieuwe’ leven.
Ben je er na het eerste traject nog niet klaar voor om zelf aan de slag te gaan? No worries, je coach staat altijd voor je klaar!

MAAK KENNIS MET ONZE

ONLINE COACHES

Vitaliteitscoaches en ‘plantaardige’ specialisten Mark en Leon hebben Your Plant-Based Coach opgericht vanuit hun passie om mensen te helpen om meer uit het leven te kunnen halen.

Ze gebruiken wetenschappelijk onderbouwde coachingstechnieken in gedragsverandering en mindset om jou te helpen om van je stressklachten en burn-out af te komen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Met dit online coachingsprogramma helpen we iedereen die veel stress ervaart, overspannen is of een burn-out heeft om de balans en energie om te leven weer terug te vinden.

We geven jou praktische tips en kennis om de juiste keuzes te maken, meer ruimte te creëren en prioriteiten te stellen en we ondersteunen je zo vaak en zo lang als jij dat nodig hebt.

Wanneer je mee doet aan het online programma dan krijg je ook toegang tot onze online academy. Hier heb je toegang tot verschillende modules met lessen en opdrachten en heb je 24/7 contact met je coach voor al je vragen en feedback.

Een coachingsgesprek kun je helemaal zelf inplannen in onze agenda op een tijd die voor jou het beste uitkomt. Dit kan een telefonisch gesprek zijn of een online videogesprek via Skype of Whatsapp.

We hebben al veel mensen mogen begeleiden met hun stressklachten en een burn-out, waarmee we mooie resultaten hebben behaald. Maar hoelang het herstel daadwerkelijk duurt, is per persoon afhankelijk.

We zullen er uiteraard alles aan doen om jou zo goed mogelijk te helpen bij jouw herstel, maar veranderingen hebben soms wat meer tijd nodig. Ook hebben we geen invloed op factoren van buitenaf, we kunnen namelijk nooit voorspellen wat er allemaal op ons pad komt en in ons leven gebeurt.

We doen daarom ook nooit beloftes die we niet waar kunnen maken, maar we doen er uiteraard wél alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen bij jouw veranderingsproces!

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN LICHTER LEVEN
MET MINDER STRESS?

Neem contact met ons op voor meer informatie
of plan een GRATIS coaching call in onze agenda!