• Call: +31 6 30 88 24 23

Hulp bij burn-out en stress

HULP BIJ

BURN-OUT EN STRESS

Als je langdurig stressklachten hebt, kan dit na verloop van tijd resulteren in overspannenheid, chronische vermoeidheid, burn-out en depressie.

Je loopt vast en hebt hulp nodig om weer de juiste balans te vinden.

Your Plant-Based Coach geeft jou met onze 1-op-1-coaching de juiste handvatten en vaardigheden om er weer bovenop te komen en meer uit het leven te halen.

Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst.

HEB IK EEN BURN-OUT?

Stressklachten en een burn-out uiten zich bij iedereen op een andere manier.

Misschien ben je zeer oververmoeid, overmatig prikkelbaar en heb je nergens energie meer voor. Of je hebt continu lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, spierpijn en duizeligheid.

Als je vaak erg gespannen en onrustig voelt en het gevoel hebt altijd druk te zijn en van alles te moeten doen van jezelf en voor anderen, dan is dat een teken dat er verandering nodig is.

Ook is het hierbij belangrijk om een onderscheid te maken tussen symptomen van een depressie of burn-out en overspannenheid of overmatige stress, als gevolg van een hoge werkdruk allerlei verplichtingen.

INVESTEER IN JEZELF

VERANDERING IS NODIG

In een wereld waar het lijkt alsof alles mogelijk is en je ook alles moet kunnen, komen stress en burn-outklachten steeds vaker voor.

Onze natuurlijke prestatiedrang, de wereld van de (social) media en de steeds hogere werkdruk leiden ertoe dat we onszelf verliezen en vastlopen in ons leven. En dat is niets om je voor te schamen.

Door meer overzicht te krijgen en je te focussen op wat jouw waarden zijn en wat jij belangrijk vindt, creëer je weer ruimte in je leven.

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om dingen te veranderen en uit je comfortzone te stappen.

De ervaren coaches van Your Plant-Based Coach helpen je daarbij en geven je alle kennis en tools die je nodig hebt om hieraan te werken en erachter te komen wat jij wilt en wat bij je past.

FIT FOR LIFE

ONLINE PROGRAMMA

  • Online coaching programma om van je burn-out af te komen en je stress onder controle te krijgen.
  • Ontdekken wie je bent en wat jouw waarden zijn en uitzoeken wie en wat voor jou nu écht belangrijk is.
  • Verbeter je relatie(s) en leer beter omgaan met je emoties en alle obstakels in je leven.
  • Ontwikkel de juist mindset en creëer meer focus en meer zelfvertrouwen.
  • Praktische tips en tools om beter prioriteiten te kunnen stellen en je leefstijl te veranderen.
  • Wekelijks een 1-op-1 coaching sessie en 24/7 direct contact met jouw persoonlijke coach.
hulp-bij-burn-out-en-stress

ONLINE PROGRAMMA

VERMINDER JE STRESS

Om je te helpen herstellen van je burn-out en een leuker en zinvol leven met minder stress te leiden, word je gekoppeld aan één van de coaches van Your Plant-Based Coach.
Vervolgens ga je samen met jouw online coach een traject aan waarbij we werken in drie fasen:

FASE 1: VERKENNEN

De eerste fase van het coachingstraject staat in het teken van bewustwording en ontdekken wat je écht wilt en wat de mogelijkheden zijn.
We verkennen de patronen in jouw huidige leven en onderzoeken wat voor jou negatieve stressfactoren zijn en wat de obstakels zijn tussen jou en je doel.

FASE 2: VERANDEREN

In de tweede fase helpen we je grip op de stressfactoren te krijgen door aanpassingen in je gedrag of leefstijl te doen, zodat er meer overzicht en ruimte ontstaat voor jezelf.
We kijken regelmatig naar wat voor jou werkt en wat niet, en ook leer je hoe je iets voor anderen kunt betekenen, zonder jezelf hierbij te verliezen.

FASE 3: VOLHOUDEN

Omdat we het belangrijk vinden om je voor de rest van je leven op weg te helpen, werken we in de laatste fase aan je zelfstandigheid, zodat je in de toekomst zelf continu de balans kunt creëren en behouden.
Wij helpen je om vol te houden en plezier te hebben in je ‘nieuwe’ leven.
Ben je er na het eerste traject nog niet klaar voor om zelf aan de slag te gaan? No worries, je coach staat altijd voor je klaar!

MAAK KENNIS MET

ONZE ONLINE COACHES

Vitaliteitscoaches en ‘plantaardige’ specialisten Mark en Leon hebben Your Plant-Based Coach opgericht vanuit hun passie om mensen te helpen om meer uit het leven te kunnen halen.

Ze gebruiken hierbij wetenschappelijk onderbouwde coachingstechnieken in gedragsverandering en mindset om jou te helpen om van je stressklachten en burn-out af te komen.

VEELGESTELDE VRAGEN

OVER ONZE COACHING

In onze online programma’s coachen we iedereen die zijn leefstijl wilt verbeteren, (gezondheids-) doelen heeft, meer uit het leven wilt halen, of moeite heeft met slapen en kampt met gezondheidsklachten als gevolg van overmatige stress.

Met onze coaching kom je meer te weten over jezelf en leer je om de juiste doelen te stellen en wat voor jou werkt op het gebied van slaap, stress, beweging, voeding en persoonlijke vitaliteit.

We geven jou opdrachten, kennis en praktische tips om betere keuzes te maken, meer ruimte voor jezelf te creëren en prioriteiten te stellen, en we ondersteunen je hierbij zo vaak en zo lang als jij dat nodig hebt.

Ook evalueren regelmatig om ervoor te zorgen dat je vooruit gaat, gemotiveerd blijft en goede resultaten behaald.

Heb je al heel lang last van slaapproblemen en een gebrek aan energie? Of ervaar je veel stress en heb je hulp nodig om van je burn-out klachten af te komen en je zin in het leven weer terug te vinden? Dan is onze online coaching voor jou!

Dit hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie en hoe vitaal je bent. Want wanneer je chronisch slecht slaapt, veel stress ervaart of ergens vastloopt in je leven, dan is een leefstijltraject of een gezondheidsdoel op dit moment niet de beste keuze voor je.

En als bij de start blijkt dat er sprake lijkt te zijn van een medische oorzaak of een sterke invloed van medische of psychiatrische factoren, dan zullen wij je altijd eerst doorverwijzen naar een arts of specialist.

Heb je twijfels? Neem dan contact met ons op, zodat we samen met jou kunnen inventariseren of je in aanmerking komt voor onze coaching en wat het beste bij je past.

Op basis van ons uitgebreide intakeformulier en een intakegesprek zullen we een coach toewijzen die het beste past bij jou en jouw persoonlijke situatie. Mocht je, om wat voor reden dan ook, een bepaalde voorkeur hebben, dan kun je dit altijd van te voren aangeven.

Absoluut. Online coaching kan je zelfs véél meer opleveren, omdat er geen sprake is van af te stemmen agenda’s, reistijd, of een vaste locatie en je altijd toegang hebt tot jouw persoonlijke coach.

Een coachingsgesprek kun je helemaal zelf inplannen in de agenda van je coach, op een tijd die voor jou het beste uitkomt. Dit kan een telefonisch gesprek zijn of een online videogesprek via Skype of WhatsApp.

Dit verschilt en is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke coachingstraject en de beschikbaarheid van je coach.

Bij een traject met onbeperkt contact is het zo intensief als je het zelf wilt maken en is er geen restrictie qua contact.

Bij een traject met wekelijks contact is er sprake van 1 vaste contactdag, waarbij je op die dag 24 uur de tijd hebt voor zoveel contact als je wilt. Het is hierbij beperkt tot deze ene dag per week, verder zijn er geen restricties.

Wel kan een coach (in overleg met jou) beslissen om tijdens een traject meer te evalueren of gebruik te maken van Messenger of WhatsApp, als de situatie daarom vraagt.

Nee, in principe doen we dit niet. Messenger en WhatsApp zijn weliswaar geweldige tools om mee te communiceren, maar ook grote valkuilen als het gaat om: focus, productiviteit en multitasking.

Het managen van je inbox en reguleren van social media en andere apps is een hele belangrijke factor bij het creëren van meer focus en het managen van stress.

Door zoveel mogelijk gebruik te maken van e-mail en/of te communiceren binnen Your Plant-Based Academy, kun je bovendien beter nadenken over de dingen waar je tegenaan loopt en hebben wij meer tijd om na te denken over de antwoorden die we je geven.

Dit zorgt ervoor dat jij altijd het allerbeste antwoord van ons krijgt waar je recht op hebt.

Wanneer je meedoet aan het online programma dan krijg je ook toegang tot onze online academy. Hier heb je toegang tot verschillende modules met lessen en opdrachten en heb je 24/7 contact met je coach voor al je vragen en feedback.

Tijdens een coachingstraject kun je ook gebruik maken van onze mobiele app en krijg je toegang tot onze YPBC Community. Hier kun je (indien afgesproken met je coach) je voortgang bijhouden en gebruik maken van al onze trainingsschema’s en (als je dit wilt) ervaringen delen met andere deelnemers.

De totale duur van een coachingstraject heb je helemaal zelf in de hand. We hebben mensen die na een aantal maanden stoppen met hun traject, maar ook veel cliënten die al meer dan een jaar door ons gecoacht worden.

In de praktijk is gebleken dat de meeste mensen minimaal 6 tot 12 maanden nodig hebben om écht blijvende veranderingen aan de brengen in hun leven.

Verandering is lastig en duurt vaak langer dan je denkt. Een coachingstraject duurt daarom minimaal 3 maanden. Daarna kun je het gewoon maandelijks opzeggen.

Nee, dit is niet mogelijk. We geloven namelijk niet in snelle resultaten en ‘quick fixes’.

Bij YPBC kijken we altijd naar de lange termijn en staan we voor duurzame resultaten en blijvende veranderingen waar jij de rest van je leven iets aan hebt.

Mocht je toch ergens op vastlopen aan het begin van een traject, dan kun je dit uiteraard altijd aangeven en met ons bespreken.

Betalingen gaan altijd via een automatisch incasso. Deze SEPA-machtiging kan worden voldaan via iDeal of PayPal.

Direct! Je hoeft echt aan niemand anders toestemming te vragen of te wachten of dat ene ‘juiste moment’. En er is altijd wel iets in je leven waarom het ‘nu even niet uitkomt’.

Verandering en nieuwe dingen aanleren kost altijd tijd en energie. Wij helpen je om vol te houden en coachen je hierbij om een goede balans te vinden en plezier te hebben tijdens dit proces.

Ben jij écht toe aan verandering en een nieuwe uitdaging in je leven? Dan is NU de allerbeste tijd om te beginnen!

Alle mensen die door ons gecoacht worden behalen indrukwekkende resultaten. Maar dit is per persoon verschillend en (in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd) nooit te garanderen.

We zijn trots op onze kennis en kwaliteit, maar we hebben geen invloed op factoren van buitenaf en kunnen nooit voorspellen wat er allemaal op ons pad komt en in ons leven gebeurt.

Hier willen we gewoon eerlijk in zijn. Mensen zijn ontzettend complex en veel meer dan een machine waar je informatie in stopt en waar voorspelbare resultaten uitkomen.

We doen daarom nooit beloftes die we niet waar kunnen maken, maar doen er uiteraard wél alles aan om je te helpen en er voor te zorgen dat jij de beste resultaten behaalt!

Je kan ons altijd bereiken via het contactformulier of een mail sturen naar info@yourplantbasedcoach.com. Of klik op de link hieronder en plan direct een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze agenda!

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN LEUKER LEVEN
MET MINDER STRESS?

Neem contact met ons op voor meer informatie of
plan direct een GRATIS coaching call in onze agenda!