• Call: +31 6 30 88 24 23

Lifestyle Plan

IS HET TIJD VOOR VERANDERING?

Wil jij werken aan je gezondheid of je vitaliteit? Heb je last van je overgewicht, vermoeidheid of ervaar je veel stress? Wil jij graag je leven of leefstijl veranderen, maar heb je geen idee hoe of waar je moet beginnen?

Wij helpen je bij het aanpassen van je leefstijl en coachen je bij het managen van je stress en het creëren van een gezonde mindset met de juiste motivatie!

MINDER STRESS
MEER RUST
MEER ENERGIE

KIES JOUW PLAN

CHANGE YOUR ACTIONS

€ 149,- / MND

3 maanden

Leefstijlcoaching

Stressmanagement

Voedingsbegeleiding

Toegang tot ons online platform & mobiele app

Toegang tot Your Plant-Based Academy

Elke dag van de week binnen 24 uur antwoord op je vragen

Dagelijkse evaluatie

Wekelijks coachingsgesprek

CHANGE YOUR LIFE

BESTE KEUZE

€ 129,- / MND

6 maanden

Leefstijlcoaching

Stressmanagement

Voedingsbegeleiding

Toegang tot ons online platform & mobiele app

Toegang tot Your Plant-Based Academy

Elke dag van de week binnen 24 uur antwoord op je vragen

Dagelijkse evaluatie

Wekelijks coachingsgesprek

LESS IS MORE

De kleinste veranderingen hebben vaak een grotere impact dan je denkt en voor de meeste mensen die wij helpen is het juist goed om eens een stapje terug te doen.

Meer betekent niet per definitie beter en je kunt echt hele goede resultaten halen met eenvoudige, effectieve aanpassingen zonder je hele leven om te gooien.

Dit zien wij dagelijks in onze coaching en zorgt uiteindelijk voor minder stress en een beter resultaat!

online coaching

WAT KUN JE VERWACHTEN?

VOEDINGSADVIES

Ontwikkel je kennis op het gebied van voeding en plantaardig eten.

LEEFSTIJL COACHING

Creëer nieuwe gewoontes en de juiste motivatie om vol te houden.

ONDERSTEUNING

Verbeter je energielevels en leer wat stress is en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

PERSOONLIJK CONTACT

Wekelijkse coachingsgesprekken en evaluatie met 24/7 support en direct contact via mail en mobiele app

MEEST GESTELDE VRAGEN

Tijdens dit coachingstraject word je individueel begeleid en coachen we je op het gebied van voeding, beweging, slaap en stress en helpen we je bij het creëren van de juiste mindset en de juiste motivatie. Ook kijken we dagelijks/wekelijks naar hoe het gaat en evalueren regelmatig om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent en goede resultaten behaalt!

We willen allemaal snelle resultaten zien en graag geloven in een “quick fix”.

De realiteit is echter dat mensen te hoge eisen stellen aan zichzelf en te hoge verwachtingen creëren waardoor ze vaak opgeven en weer terugvallen in hun oude gewoontes.

Mensen die al jaren bezig zijn met afvallen (jojo-effect) of telkens weer vast  lopen in hun leven zijn hier een goed voorbeeld van. De wil is er vaak wel om te veranderen, maar willen betekent niet automatisch dat je het kunt (volhouden).

Verandering heeft tijd nodig en moet je trainen. Door te kiezen voor een langer coachingstraject kunnen we de tijd nemen om je goed te leren kennen en gaan we echt op zoek naar wat het beste voor je werkt.

Hierbij focussen we ons met name op het proces en zijn we veel minder bezig met resultaten, maar met het maken van kleine aanpassingen die uiteindelijk de grootste impact zullen hebben op jouw leven.

Hoewel het internet vol staat met programma’s en diëten die allemaal snelle resultaten beloven, blijkt in de praktijk dat dit zelden leidt tot blijvende veranderingen en succes.

Verandering heeft tijd nodig. Gemiddeld hebben mensen namelijk zo’n 3 tot 6 maanden nodig om een nieuwe gewoonte aan te leren en deze daadwerkelijk vol te kunnen houden. Door een langer traject aan te gaan vergroot je dus je kansen op een langdurig en blijvend resultaat!

Tijdens het coachingstraject kun je gebruik maken van onze mobiele app en krijg je toegang tot onze YPBC Community en online academy. Hier heb je niet alleen direct contact met je coach, maar ook met andere leden van TEAMYPBC en ontvang je  lesmateriaal, nieuwsbrieven en andere exclusieve content.

Het wekelijkse coachingsgesprek kun je helemaal zelf inplannen in onze agenda op een tijd die voor jou het beste uitkomt. Ook kun je altijd een extra coachingsgesprek aanvragen, wanneer je ergens op vastloopt en behoefte hebt aan extra support.

Direct! Je kunt op ieder willekeurig moment starten. Nadat je het plan besteld, krijg je van ons een uitgebreid intakeformulier om in te vullen. Als je dit hebt ingevuld dan kun je vervolgens zelf een intakegesprek inplannen waarin we uitgebreid kennis met je maken en je startpunt bepalen.

WAT HOUDT JE TEGEN?

Wij weten dat het moeilijk is om dingen te veranderen en uit je comfort zone te stappen, maar je hoeft echt niet te wachten tot na je vakantie of dat “juiste moment”.

Nu is de allerbeste tijd om te beginnen!

Er is altijd wel iets in je leven waarom het je nu niet uitkomt en nieuwe dingen aanleren kost nu eenmaal veel tijd en energie. Wij helpen je om hierbij een goede balans te vinden en plezier te hebben tijdens dit proces.

Ben jij toe aan verandering en een nieuwe uitdaging?

Dan staan wij voor je klaar!

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze coaching? Neem dan contact op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door onze website.