• Call: +31 6 30 88 24 23

Meal Plan

PERSOONLIJK

ADVIES OP MAAT

Wil jij een voedingsschema dat helemaal is afgestemd op jouw lichaam en jouw doel?

Wil jij afvallen, aankomen of overstappen op een plantaardig dieet, maar weet je niet zeker hoe je dit het beste kunt aanpakken en of je wel de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt?

Wil jij een persoonlijk schema waarmee je zelf kunt bepalen wat je eet en kunt variëren en eten wat jij lekker vindt?

Met ons plant-based meal plan krijg je geen kant-en-klaar voedingsschema, maar een geheel persoonlijk advies dat aansluit bij jouw behoeften.

 • Persoonlijk voedingsschema
 • Inclusief variatielijst
 • YPBC Food Pyramid
 • Plant-Based Guidelines
 • Supplementen Gids
 • FAQ Gids
 • Recepten Gids

PLANT-BASED MEAL PLAN

PREMIUM

€ 59,- € 49,-

Persoonlijk voedingsschema

Inclusief variatielijst

YPBC Food Pyramid

YPBC Plant-Based Guidelines

YPBC Supplementen Gids

YPBC FAQ Gids

YPBC Recepten Gids

COMPLEET

PLANT-BASED PLAN

 • Geen “one-size-fits-all”.
 • Compleet schema afgestemd op jouw lichaam en jouw doel.
 • Inclusief gids met richtlijnen over de basis van een gezonde plant-based leefstijl en het samenstellen van je maaltijden.
 • Inclusief supplementen gids met informatie over supplementen die bijdragen aan je gezondheid en het optimaliseren van je voeding en je prestaties.
 • Inclusief FAQ gids met veelgestelde vragen over voeding, leefstijl en plantaardig eten.
 • Inclusief onze receptengids met eenvoudige eiwitrijke recepten waarmee je kunt variëren.
mark-plantaardig-eten

152

MEAL PLANS

145

PLANT-BASED

148

TEVREDEN KLANTEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit meal plan is in principe voor iedereen die zijn voeding wil verbeteren en wil overstappen op een gezond(er) en plantaardig(er) dieet.

Het is echter belangrijk om te weten dat leefstijlfactoren als: slaap, beweging, overmatige stress en je huidige omgeving een hele grote invloed hebben op het behalen van je doel.

Ervaar jij momenteel heel veel stress in je leven? Ben je al heel lang bezig met afvallen en val je telkens weer terug in je oude gewoontes? Of ben je fanatiek sporter en wil een heel specifiek advies?

Dan raden wij je aan om niet voor een meal plan te kiezen, maar te kijken naar één van onze online coaching programma’s. Of neem contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen en hoe wij je het beste kunnen helpen!

Dit is helemaal afhankelijk van je doel en je persoonlijke situatie en hoe consistent je bent met het volgen van je meal plan.

Wanneer het je doel is om af te vallen, dan is een goede richtlijn ongeveer 0,5-1,0% van je totale lichaamsgewicht per week. Wanneer je graag wilt aankomen (spieropbouw) ligt dit percentage tussen de 0,5-1,0% per maand, omdat het opbouwen van spieren veel langzamer gaat.

Bij het opstellen van het voedingsschema houden we rekening met je persoonlijke gegevens, je huidige voedingspatroon, hoe actief je bent en hoe vaak en wanneer je traint. Op deze manier heb je een schema dat volledig is afgestemd op jouw behoefte en jouw persoonlijke doel.

Het meal plan is een basisschema met richtlijnen voor het samenstellen van je maaltijden en hoe je dit het beste kunt verdelen. Dit maakt het niet alleen praktisch, maar het geeft je ook meer flexibiliteit en leert je hoe je zelf je voeding kunt samenstellen.

Bij het meal plan krijg je een persoonlijke variatielijst met goede volwaardige producten die kunt gebruiken bij het samenstellen van je maaltijden. Ook krijg je van ons een receptengids met plantaardige maaltijden om mee te variëren.

Stuur ons een e-mail! Onze meal plans zijn inclusief 1 maand coaching en support. Mail naar info@yourplantbasedcoach.com en we beantwoorden al je vragen en helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat jij je doel behaald!

Wij weten zeker dat je goede resultaten kunt behalen met ons plan. Ben jij niet helemaal tevreden met je plan? Laat het ons weten en we gaan kijken hoe we het schema voor je kunnen aanpassen.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent en zullen er daarom alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij blij bent met jouw meal plan. Ben je echter niet tevreden met het resultaat? Stuur ons dan een mail en je krijgt zonder problemen je geld van ons terug! 🙂

Het bestellen van je meal plan is super eenvoudig! Nadat je het meal plan hebt afgerekend in onze shop, krijg je van ons een intakeformulier om in te vullen.

Zodra we jouw antwoorden hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag met het schema. Binnen 24 tot 48 uur sturen wij je persoonlijke meal plan en alle overige informatie naar je mail en kun je er direct mee aan de slag!

BEKEND VAN

IN DE MEDIA