• Call: +31 6 30 88 24 23

Over ons

DE WERELD VERANDERT

We leven vandaag de dag in een snelle en ambitieuze wereld waarin we het als mens eigenlijk nog nooit zo goed hebben gehad.

Waarin we veel meer keuzes en mogelijkheden hebben dan ooit en iedereen de lat extreem hoog legt en bezig is om “de beste versie van zichzelf” te worden.

Dit is echter ook een wereld waarin de cijfers van mensen met burn-out en depressie toenemen en veel mensen zich eenzaam voelen en steeds vaker vastlopen in hun leven.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Leon en Mark, vitaliteitscoach, plant-based specialist en personal trainer.

In deze wereld waarin eenzaamheid, overmatige stress, burn-out en depressie steeds meer voorkomen, willen wij mensen leren om hier beter mee om te gaan en helpen om het beste uit hun leven te halen.

Wij hebben daarbij een passie voor plantaardige voeding en het creëren van een gezonde plant-based lifestyle, die bijdraagt aan een duurzamere wereld met meer respect voor onze planeet.

TIME FOR CHANGE

Zijn er dingen in je leven die je meer aandacht wilt geven? Wil je zo door blijven gaan of is het tijd voor verandering? Wil je meer uit het leven halen en ontdekken wie je bent?

Wij begeleiden en coachen je bij het creëren van een gezond en succesvol leven met meer energie voor dingen die écht belangrijk voor je zijn.

“Eat more plants and improve your life!” 😉

Leon en Mark

CHANGE TODAY

FIT FOR LIFE

ONLINE PROGRAMMA

Heb je last van overgewicht of vermoeidheid? Of ervaar je veel stress?

Tijdens ons online programma helpen wij je bij het creëren van een leuker leven met een gezondere leefstijl en minder stress.

FIT FOR SERVICE

1-OP-1 COACHING

Wil je meer energie en focus en optimaal blijven presteren voor jezelf en je omgeving?

Wij trainen je om beter om te gaan met stress en coachen je om meer uit jezelf te halen en uit je drukke baan of onderneming.