• Call: +31 6 30 88 24 23

Over ons

DE WERELD VERANDERT

We leven momenteel in een wereld waarin we het als mens nog nooit zo goed hebben gehad.

We hebben meer vrijheid en mogelijkheden dan ooit en veel mensen zijn bezig om ‘de beste versie van zichzelf’ te worden en met het behalen van ‘succes’.

Maar we zien ook dat de cijfers van burn-out en depressie toenemen en veel mensen de lat voor zichzelf extreem hoog leggen en daardoor steeds vaker vastlopen in hun leven.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Mark en Leon, vitaliteitscoach, personal trainer en ‘plant-based’ voedingsexpert.

In deze ambitieuze en snel veranderende wereld waarin een gebrek aan zingeving, overmatige stress en burn-out klachten steeds vaker voorkomen, is het onze missie om mensen te leren hoe ze hiermee om kunnen gaan en te helpen om meer uit hun leven te halen.

Wij hebben daarbij een passie voor plantaardige voeding en het creëren van een gezonde ‘plant-based lifestyle’, die bijdraagt aan een duurzamere wereld met meer respect voor onze planeet.

TIME FOR CHANGE

Zijn er dingen in je leven die je meer aandacht wilt geven? Wil je zo door blijven gaan of is het tijd voor verandering? Wil je meer uit het leven halen en ontdekken wie je bent?

Wij begeleiden en coachen je bij het creëren van een gezond en succesvol leven met meer energie voor dingen die écht belangrijk voor je zijn.

‘Eat more plants and improve your life!’

😉

CHANGE TODAY

FIT FOR LIFE

ACADEMY

Waar loop jij vast in je leven? Heb je nergens energie voor of ervaar je veel stress?

Tijdens ons online programma helpen wij je bij het creëren van een leuker leven met een gezondere leefstijl en minder stress.

FIT FOR LIFE

1-OP-1 COACHING

Wil je meer energie en focus en optimaal blijven presteren voor jezelf en je omgeving?

Wij trainen je om beter om te gaan met stress en coachen je om meer uit jezelf te halen en uit je drukke baan of onderneming.

MEDE BEKEND VAN