• Call: +31 6 30 88 24 23

Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Mark en Leon, vitaliteitscoaches en ‘plantaardige’ specialisten!

In deze ambitieuze en snel veranderende wereld waarin een gebrek aan zingeving, slaapproblemen, overmatige stress en burn-out klachten steeds vaker voorkomen, is het onze missie om mensen te leren hoe ze hiermee om kunnen gaan en ze te helpen om meer uit het leven te halen.

Hierbij gebruiken we wetenschappelijk onderbouwde coachingstechnieken in gedragsverandering en mindset in combinatie met onze ervaringen uit de praktijk.

Daarbij hebben we een passie voor plantaardige voeding en het creëren van een gezond ‘plant-based lifestyle’ die bijdraagt aan een duurzamere wereld met meer respect voor onze planeet.

TIME FOR CHANGE

Zijn er dingen in je leven die je meer aandacht wilt geven? Wil je zo door blijven gaan of is het tijd voor verandering? Wil je meer uit het leven halen en ontdekken wie je bent?

Wij begeleiden en coachen je bij het creëren van een gezond en succesvol leven met meer energie voor dingen die écht belangrijk voor je zijn.

‘Eat more plants and improve your life!’

😉

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

COACHING

1-OP-1 COACHING

Coaching in de breedste zin van het woord:

Om van je burn-out klachten af te komen, af te vallen en beter te slapen, maar vooral om een gelukkiger en lichter leven te leiden.

Wij delen informatie, opdrachten en tips, zodat jij weer de juiste balans en het geluk vindt.

PLANTAARDIG ETEN

ONLINE PROGRAMMA

“What’s in the name?!”

Your Plant-Based Coaches Leon en Mark zijn vitaliteitscoach en ‘plantaardige’ specialisten!

Zij kunnen jou met hun online coaching programma als geen ander helpen bij het creëren van een gezonde plant-based lifestyle.

POPULAIRE BLOGS

LAAT JE INSPIREREN

by Leon Nan
Er is vandaag de dag geen gebrek aan coaches en trainers die allemaal claimen dat ons leven maakbaar is en dat we kunnen kiezen vo...

WIL JIJ MEER UIT HET LEVEN HALEN?

Stuur ons een mail of klik hieronder om DIRECT een afspraak in te plannen in onze agenda!