• Call: +31 6 30 88 24 23

Over ons

EVEN VOORSTELLEN

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Mark en Leon, vitaliteitscoaches en ‘plantaardige’ specialisten!

In deze ambitieuze en snel veranderende wereld waarin een gebrek aan zingeving, slaapproblemen, overmatige stress en burn-out klachten steeds vaker voorkomen, is het onze missie om mensen te leren hoe ze hiermee om kunnen gaan en ze te helpen om meer uit het leven te halen.

Daarbij hebben we een passie voor plantaardige voeding en het creëren van een gezond ‘plant-based lifestyle’ die bijdraagt aan een duurzamere wereld met meer respect voor onze planeet.

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

BETER SLAPEN

SLAAPCOACHING

Goed slapen is een essentieel onderdeel bij het verbeteren en behouden van je gezondheid.

Your Plant-Based Coach met slaapexpert Mark Schadenberg geeft je alle handvatten die je nodig hebt om je leefstijl te veranderen en je slaap te verbeteren.

MEER LEVEN

VITALITEITSCOACHING

Coaching in de breedste zin van het woord:

Om van je burn-out klachten af te komen, beter voor jezelf te zorgen en vooral om een gelukkiger en lichter leven te leiden.

Wij delen informatie, opdrachten en tips, zodat jij weer de juiste balans en het geluk vindt.

VERBETER JE LEVEN

TIME FOR CHANGE

Zijn er dingen in je leven die je meer aandacht wilt geven? Wil je zo door blijven gaan of is het tijd voor verandering? Wil je meer uit het leven halen en ontdekken wie je bent?

Wij begeleiden en coachen je bij het creëren van een gezond en succesvol leven met meer energie voor dingen die écht belangrijk voor je zijn.

‘Eat more plants and improve your life!’

😉

POPULAIRE BLOGS

LAAT JE INSPIREREN

by Leon Nan
Wanneer je graag iets wilt veranderen in je leven, dan heb je daar wel lichamelijk en mentaal de ruimte voor nodig. Het is name...

WIL JIJ MEER UIT JE LEVEN HALEN?

Neem contact met ons op voor meer informatie
of plan DIRECT een GRATIS coaching call in onze agenda!