• Call: +31 6 30 88 24 23

Plantaardig eten

PLANTAARDIG ETEN

Plantaardig eten is beter voor onze planeet, goed voor je gezondheid en je kunt er geweldige (sport-)prestaties mee behalen.

Veel mensen zijn echter nog steeds in de veronderstelling dat je mega veel eiwitten moet eten en dat we vlees, vis en andere dierlijke producten nodig hebben om goed te kunnen presteren.

Wij willen anderen inspireren en laten zien dat het ook anders kan:

“It’s time to change the game!”

WAT IS EEN

PLANTAARDIGE LEEFSTIJL?

Bij een plantaardige leefstijl worden dierlijke ingrediënten zoveel mogelijk vermeden. Dit geldt ook voor bewerkte producten, oliën, witte bloem en witte geraffineerde suikers.

In plaats daarvan bestaat het eetpatroon voornamelijk uit onbewerkte voeding in de meest natuurlijk staat, zoals groenten, fruit, bonen, peulvruchten, volle granen, noten en zaden.

Met een plantaardige leefstijl heb je niet alleen minder kans op overgewicht, ziekten en aandoeningen, het is ook duurzaam en minder belastend voor het milieu.

MEER DAN EEN

PLANTAARDIG DIEET

In het Food-For-Life programma van Your Plant-Based Coach staan plantaardige voeding en gezondheid centraal.

Met ons online programma van 12 weken leer je alles over plantaardige voeding en hoe je met voeding daadwerkelijk een verandering in je leefstijl teweegbrengt.

Maar overstappen op een plantaardige leefstijl is uiteraard niet de enige oplossing voor jouw probleem of uitdaging.

Een gezond leven heeft ook te maken met slaap, stress, werk en ontspanning. Daarom gaan we ook aan de slag met alle factoren in je omgeving die hier invloed op hebben.

FOOD FOR LIFE

LEEFSTIJL PROGRAMMA

  • 12 weken online coaching
  • Persoonlijke begeleiding en support
  • 24/7 direct contact met je coach
  • Wekelijks een 1-op-1 coaching sessie
  • Onbeperkt toegang tot onze online academy
  • 3 uitgebreide lesmodules met kennis en informatie
  • Toegang tot een besloten Facebook groep
mark-plantaardig-eten

VOEDEN OM TE LEVEN

VERANDER JE LEEFSTIJL

Je leert in verschillende modules meer over plantaardige voeding, maar ook bewust te worden van je eigen gedrag, gewoonten en patronen.

Want pas als je daar bewust van bent, ben je in staat om je leefstijl te veranderen.

We plannen daarbij regelmatig evaluaties, zodat je gemotiveerd blijft en je vooruitgang maakt.

We delen het programma op in drie fasen:

FASE 1: VERKENNEN

De eerste vier weken staan in het teken van bewustwording van je gedrag.
Je onderzoekt je patronen en gedachten en leert hoe je hier beter mee om kunt gaan.
Ook ga je aan de slag met een aantal belangrijke leefstijlfactoren, zoals slaap, rust en ontspanning en je onderzoekt wat de grootste stressoorzaken in je leven zijn.

FASE 2: VERANDEREN

In de weken die daarop volgen staan je gewoonten en patronen en hoe je die kunt doorbreken centraal. Ook kijk je naar omgevingsfactoren die invloed hebben op jouw gedrag.
We delen onze kennis over plantaardig eten en je leert hoe je overstapt naar een gezondere, plantaardige leefstijl die bij jou past, en hoe je meer flexibiliteit inbouwt in het drukke dagelijkse leven.

FASE 3: VOLHOUDEN

Het doel van dit coaching programma is niet om jou te laten zien wat je wel en niet moet eten, maar om je kennis te laten maken met plantaardig eten en je bewust te laten worden van jouw eigen gedrag en leefstijl.
In de derde fase focussen we daarom op het volhouden en hoe je zelfstandig kunt blijven werken aan je gezondheid en je persoonlijke doel.
Het is de bedoeling dat je na 12 weken zelf weet welke keuzes je moet maken en hoe je balans creëert in het leven.

EVEN VOORSTELLEN

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Mark en Leon, vitaliteitscoaches en ‘plantaardige’ specialisten!

In deze ambitieuze en snel veranderende wereld waarin slaapproblemen, overmatige stress en burn-out klachten steeds vaker voorkomen, is het onze missie om mensen te leren hoe ze hiermee om kunnen gaan en ze te helpen om meer uit het leven te halen.

Hierbij gebruiken we wetenschappelijk onderbouwde coachingstechnieken in gedragsverandering en mindset in combinatie met onze ervaringen uit de praktijk.

We hebben daarbij een passie voor plantaardige voeding en het creëren van een gezond ‘plant-based lifestyle’ die bijdraagt aan een duurzamere wereld met meer respect voor onze planeet.

VEELGESTELDE VRAGEN

Een eetpatroon dat de nadruk legt op plantaardige voeding is ontzettend goed voor je en heeft een hele lijst aan gezonde voordelen.

Uiteraard spelen ook andere leefstijlfactoren, zoals slaap, beweging en het verminderen van stress spelen een hele belangrijke rol, maar mensen die grotendeels plantaardig eten zijn over het algemeen slanker en hebben minder risico op allerlei ziekten en aandoeningen.

Daarbij is een plantaardig voedingspatroon minder belastend voor het milieu en veel duurzamer vanwege de negatieve impact die de grootschalige vlees- en zuivelindustrie heeft op onze planeet.

Wanneer je wilt overstappen naar een 100% plantaardig dieet, dan zijn er een aantal veelvoorkomende voedingsmiddelen die je weg laat. Dit zijn: eieren, vlees, vis, zuivelproducten en honing (verschilt per persoon).

Deze producten vervang je vervolgens door plantaardige alternatieven. Vlees en vis kun je vervangen door peulvruchten (linzen, bonen, kikkererwten) of soja (tofu, tempé) en zuivel door sojamelk, amandelmelk of een ander plantaardig alternatief. Uiteraard gaan we hier dieper op in en uitgebreid mee aan de slag tijdens het programma!

Dit online coaching programma is voor iedereen die meer wilt weten van plantaardige voeding en écht aan de slag wilt gaan om zijn leefstijl en zijn (relatie met) voeding te verbeteren.

Ben jij al jaren aan het diëten en val je steeds weer terug in je oude patronen? Ben jij elke dag bezig met wat je wel en niet mag eten en heb jij een vervelende relatie met voeding?

Of wil je graag overstappen op een plantaardiger dieet, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken en of je wel de juiste voeding binnenkrijgt?

Dan is dit programma voor jou!

Tijdens een online programma of coachingstraject kun je gebruik maken van onze mobiele app en krijg je toegang tot onze YPBC Community. Hier kun je je voortgang bijhouden en gebruik maken van al onze trainingsschema’s.

Je wordt daarbij ook lid van een besloten Facebook groep om je vooruitgang te delen, vragen te stellen en (als je dat wilt) ervaringen te delen met andere deelnemers.

Wanneer je mee doet aan het online programma dan krijg je ook toegang tot onze online academy. Hier heb je toegang tot verschillende modules met lessen en opdrachten en heb je 24/7 contact met je coach voor al je vragen en feedback.

Een coachingsgesprek kun je helemaal zelf inplannen in onze agenda op een tijd die voor jou het beste uitkomt. Dit kan een telefonisch gesprek zijn of een online videogesprek via Skype of Whatsapp.

Alle mensen die door ons gecoacht worden en meedoen aan onze programma’s behalen ontzettend mooie en indrukwekkende resultaten.

Deze resultaten zijn echter altijd verschillend en (in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd) nooit te garanderen. We kunnen nu eenmaal niet voorspelen wat er allemaal op ons pad gaat komen en wat er in ons leven gebeurt.

Wij zullen daarom nooit valse beloftes doen of claims maken die we niet waar kunnen maken. Maar we gaan er uiteraard wel alles aan doen om je te helpen en er voor te zorgen dat jij goede en blijvende resultaten behaalt!

#GAMECHANGERS

TIME FOR CHANGE

OVERSTAPPEN OP PLANT-BASED

GRATIS CURSUS

Verbeter je gezondheid en ontdek de vele voordelen van plantaardig eten met deze 5-daagse online cursus.

MEDE BEKEND VAN