• Call: +31 6 30 88 24 23

Rene Heijboer

Gedurende mijn 6 maanden coaching hebben we mijn complete levensstijl aangepast. Ik ben begonnen met minder koffie gaan drinken, waardoor ik beter ben gaan slapen en weer uitgerust opsta ’s morgens.

Daarnaast heb ik mijn voedingspatroon aangepast volgens het voedingsschema wat ik kreeg. Ook ben ik meer vegetarisch gaan eten, 100% vegetarisch wilde ik niet maar 4 dagen van de week gaat tegenwoordig automatisch.

Verder houd ik er rekening mee dat wanneer ik uit eten ga of ga eten ergens anders, om dit te compenseren op de dag ervoor of erna. Ik sport ook meer dan voorheen, plan mijn sportmomenten in en kom er ook aan toe. Uitzonderingen daar gelaten uiteraard.

Ik voel me tegenwoordig fit, uitgerust en heb meer vertrouwen in hoe ik eruit zie qua lichaam  en postuur.

In het begin was ik wel een beetje sceptisch over de aanpak van dit hele programma en hoe het ging lopen. Geen face-to-face, maar alles online. Mijn doel was immers 15 kg afvallen voor mijn bruiloft en daar had ik maar 9 maanden de tijd voor.

Maar ik vertrouwde op Mark dat de manier van aanpak wel ging werken.

We begonnen met het verminderen van koffie drinken, waarvan ik in eerste instantie het idee had: “Hoezo”? Maar al snel werd mij duidelijk dat dit daadwerkelijk resultaat had op mijn slaapgedrag en op het uitgerust wakker worden. Zo groeide mijn vertrouwen in een goede aanpak.

Het contact met Mark mijn coach liep ook prima, het was veel via de app of via de mail en echt contact via Skype/video hebben we niet gedaan. Mark stuurde me voedingsschema’s door en ik voorzag hem weer van informatie over mijn gewicht, mijn lichaamsmaten, etc. en over hoe ik in mijn vel zat.

Ik zou het ook wel prettig hebben gevonden om een keer face-to-face te zitten, maar qua afstand was dit helaas niet te doen.

Verder vond ik het fijn dat ik alles op mijn eigen tempo en mijn eigen tijd kon indelen. Niet die hijgende coach tijdens het sporten in je nek. En omdat ik het straks ook zelf moet gaan doen, is dit een goede aanpak, want uiteindelijk doe je het zelf.

Wat ik het meest waardevol vind aan dit mijn coaching traject, is dat ik er schitterend uit zag op mijn trouwdag. Mijn trouwpak is helemaal nieuw samengesteld, omdat ik 3 confectiematen naar beneden ben gegaan.

Ik ben 17,5 kg afgevallen en ik moet zeggen dat ik versteld stond van het resultaat en enorm tevreden ben over hoe ik het bereikt heb.

Hopelijk ga ik dit nog lang volhouden en mijn volgende doel halen, want die heb ik al gesteld voor mezelf. Ik wil Mark en het hele team van YPBC ontzettend bedanken voor hun inzet en hulp!

Hulp nodig?

Ook interessant om te lezen