• Call: +31 6 30 88 24 23

Slaapproblemen

SLAAP PROBLEMEN

Goed slapen is essentieel voor een gezonde leefstijl en slaapproblemen kunnen grotere effecten hebben dan de meeste mensen denken.

En wat is er vervelender dan urenlang naar het plafond te staren, als je de volgende dag weer gewoon in het dagelijks leven moet kunnen ‘functioneren’?

Your Plant-Based Coach en slaapexpert Mark Schadenberg geven je alle handvatten die je nodig hebt om je slaap en je leefstijl te verbeteren.

OORZAKEN SLAAP PROBLEMEN

Bijna een derde van de Nederlanders slaapt slecht. Wat de oorzaak van slaapproblemen is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie.

In de meeste gevallen is het een combinatie van verschillende factoren, zoals:

Ploegendiensten

Onregelmatige slaaptijden

Te laat naar bed en/of te vroeg opstaan

Blootstelling aan blauwe schermen (tv, telefoon, laptop) voor het slapen

Te weinig ontspanning voor het slapen

Te weinig lichaamsbeweging

Te veel stress

Pijnklachten

Alcohol

Cafeïne

Vooral je gewoonten ontregelen, vaak onbewust, je slaap. En ook je mindset heeft invloed op hoe je slaapt.

Je kunt hierdoor bijvoorbeeld niet goed in slaap komen, je ligt tussendoor lang wakker of de kwaliteit van je slaap is niet voldoende.

In het online coaching programma van Your Plant-Based Coach gaan we samen op zoek naar de onderliggende oorzaak van jouw slaapproblemen en leer je om oude gewoonten los te laten om zo je slaap te bevorderen.

BETER SLAPEN

12 WEKEN PROGRAMMA

  • Online coaching programma om je slaap en je leefstijl te verbeteren
  • Persoonlijke begeleiding en support
  • 24/7 direct contact met je coach
  • Wekelijks een 1-op-1 coaching sessie
  • Onbeperkt toegang tot onze online academy
  • 3 uitgebreide lesmodules met kennis en informatie
  • Toegang tot een besloten Facebook groep
slaapproblemen-fb

DE GEVOLGEN VAN

SLAPELOOSHEID

Het is natuurlijk niet prettig als je niet in slaap kan komen of ’s nachts continu wakker ligt.

Maar dit heeft iedereen weleens en het is niet nodig om hierover direct in paniek te raken. Aanhoudende slaapproblemen kunnen echter, zowel op de korte als lange termijn, wel serieuze gevolgen hebben voor je gezondheid.

Op korte termijn kan slaapgebrek leiden tot prikkelbaarheid, concentratie- en geheugenproblemen, stress en burn-outklachten.

Langdurige gevolgen van slaapproblemen zijn onder andere lichamelijke klachten, verhoogd risico op diabetes en hart- en vaatziekten, gewichtsproblemen en een verminderde kwaliteit van leven.

Slaap is dan ook een essentieel onderdeel bij het verbeteren en behouden van je gezondheid.

Lees de tips in onze gratis slaapgids of ga in ons online coaching programma aan de slag met het optimaliseren van jouw slaap!

OVER HET

ONLINE PROGRAMMA

In ons online coaching programma ga jij samen met jouw persoonlijke coach 12 weken aan de slag met het optimaliseren van jouw slaap en jouw leefstijl.

Hierbij is je slaapritme uiteraard belangrijk, maar ook je eigen gedrag en je gewoonten staan centraal.

Bewustwording en het doorbreken van je huidige patronen zijn essentieel voor het bereiken van jouw doel.

Het programma is opgedeeld in drie fasen:

FASE 1: VERKENNEN

In de eerste fase van het programma staat bewustwording centraal.
Je slaapproblemen gaan iets meer naar de achtergrond, maar je brengt je gedrag en je gewoonten in kaart.
Wat zijn jouw persoonlijke stressoren en hoe ga je hiermee om?

FASE 2: VERANDEREN

In deze volgende fase krijg je tips en advies over hoe je jouw gewoonten en patronen kunt doorbreken om een positief resultaat te behalen.
Niet alleen voor de komende maanden, maar voor de rest van je leven.

FASE 3: VOLHOUDEN

In de laatste fase werken we naar zelfstandigheid toe en leer je hoe je kunt volhouden.
We willen je altijd blijven begeleiden, maar vinden het veel belangrijker dat jij zelf de juiste keuzes kunt maken om je slaap te optimaliseren en meer uit het leven te halen.

WIE ZIJN WIJ?

Your Plant-Based Coach is opgericht door Mark en Leon.

Mark is slaapexpert, personal trainer en plant-based coach, Leon is vitaliteitscoach, personal trainer en plant-based coach.

In deze ambitieuze en snel veranderende wereld waarin slaapproblemen, overmatige stress en burn-out klachten steeds vaker voorkomen, is het onze missie om mensen te leren hoe ze hiermee om kunnen gaan en ze te helpen om meer uit het leven te halen.

Hierbij gebruiken we wetenschappelijk onderbouwde coachingstechnieken in gedragsverandering en mindset in combinatie met onze ervaringen uit de praktijk.

We hebben daarbij een passie voor plantaardige voeding en een leefstijl die bijdraagt aan een duurzamere wereld.

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit online coaching programma is voor iedereen die moeite heeft met slapen en kampt met allerlei gezondheidsklachten als gevolg van overmatige stress en een ongezonde leefstijl.

Heb je al heel lang last van slaapproblemen en een gebrek aan energie? Dan is dit programma voor jou!

Tijdens een online programma of coachingstraject kun je gebruik maken van onze mobiele app en krijg je toegang tot onze YPBC Community.

Hier kun je je voortgang bijhouden en gebruik maken van al onze trainingsschema’s.

Je wordt daarbij ook lid van een besloten Facebook groep om je vooruitgang te delen, vragen te stellen en (als je dat wilt) ervaringen te delen met andere deelnemers.

Wanneer je mee doet aan het online programma dan krijg je ook toegang tot Your Plant-Based Academy.

Hier heb je toegang tot verschillende modules met lessen en opdrachten en heb je 24/7 contact met je coach voor al je vragen en feedback.

Een coachingsgesprek kun je helemaal zelf inplannen in onze agenda op een tijd die voor jou het beste uitkomt. Dit kan een telefonisch gesprek zijn of een online videogesprek via Skype of Whatsapp.

Alle mensen die door ons gecoacht worden en meedoen aan onze programma’s behalen ontzettend mooie en indrukwekkende resultaten.

Deze resultaten zijn echter altijd verschillend en (in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd) nooit te garanderen. We kunnen nu eenmaal niet voorspelen wat er allemaal op ons pad gaat komen en wat er in ons leven gebeurt.

Wij zullen daarom nooit valse beloftes doen of claims maken die we niet waar kunnen maken. Maar we gaan er uiteraard wel alles aan doen om je te helpen en er voor te zorgen dat jij goede en blijvende resultaten behaalt!

MEER WETEN OVER ONZE COACHING?

Stuur ons een mail of klik hieronder om DIRECT een afspraak in te plannen in onze agenda!