• Call: +31 6 30 88 24 23

Slaapproblemen

SLAAP PROBLEMEN

Goed slapen is essentieel voor een gezonde leefstijl en slaapproblemen kunnen grotere effecten hebben dan de meeste mensen denken.

En wat is er vervelender dan urenlang naar het plafond te staren, als je de volgende dag weer gewoon in het dagelijks leven moet kunnen ‘functioneren’?

Your Plant-Based Coach met slaapexpert Mark Schadenberg geeft je alle handvatten die je nodig hebt om je leefstijl te veranderen en je slaap te verbeteren.

OORZAKEN SLAAP PROBLEMEN

Bijna een derde van de Nederlanders slaapt slecht. Wat de oorzaak van slaapproblemen is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie.

In de meeste gevallen is het een combinatie van verschillende factoren, zoals: ploegendiensten, onregelmatige slaaptijden, te weinig ontspanning voor het slapen, te weinig lichaamsbeweging, te veel stress, pijnklachten, alcohol, cafeïne, etc.

Deze gewoonten ontregelen, vaak onbewust, je slaap en ook je mindset heeft invloed op hoe je slaapt. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld niet goed in slaap komen, je ligt tussendoor lang wakker of de kwaliteit van je slaap is niet voldoende.

Herken jij je in één of meerdere van de onderstaande punten?

Je voelt je vaak moe en lusteloos.
Je ligt ’s nachts wakker met het oog op de volgende dag.
Je gebruikt slaappillen en wilt hiermee stoppen.
Je vraagt je af hoe je weer meer energie kan krijgen voor de volgende dag.
Je wens is om goed te slapen.

In ons online coachingsprogramma gaan we samen op zoek naar de onderliggende oorzaak van jouw slaapproblemen en leer je om je oude gewoonten los te laten en je negatieve stressfactoren aan te pakken, om zo je slaap te bevorderen.

SLEEP FOR LIFE

SLAAP COACHING

  • Online slaapcoaching om je slaap en je leefstijl te verbeteren
  • Analyseren van je slaapgewoonten en welke gevolgen jouw slapeloosheid heeft voor je dagelijks leven
  • Ontwikkel je kennis over slapen, slaapritme en slaaphygiëne
  • Creëer inzicht in wat nodig is voor een goede nachtrust
  • wekelijks 1-op-1 coachingsgesprek
slaapproblemen-fb

DE GEVOLGEN VAN

SLAPELOOSHEID

Het is natuurlijk niet prettig als je niet in slaap kan komen of ’s nachts continu wakker ligt.

Maar dit heeft iedereen weleens en het is niet nodig om hierover direct in paniek te raken. Aanhoudende slaapproblemen kunnen echter, zowel op de korte als lange termijn, wel serieuze gevolgen hebben voor je gezondheid.

Op korte termijn kan slaapgebrek leiden tot prikkelbaarheid, concentratie- en geheugenproblemen, stress en burn-outklachten.

Langdurige gevolgen van slaapproblemen zijn onder andere lichamelijke klachten, verhoogd risico op diabetes en hart- en vaatziekten, gewichtsproblemen en een verminderde kwaliteit van leven.

Slaap is dan ook een essentieel onderdeel bij het verbeteren en behouden van je gezondheid.

Lees de tips in onze gratis slaapgids of ga in ons online coaching programma aan de slag met het optimaliseren van jouw slaap!

ONLINE COACHING

BETER SLAPEN

In ons online coachingsprogramma ga jij samen met jouw persoonlijke coach aan de slag met het optimaliseren van jouw slaap.

Hierbij is je slaapritme uiteraard belangrijk, maar ook je gedrag en je leefstijl staan hierbij centraal.

We brengen daarom eerst in kaart wat je slaapgewoontes zijn en je leert wat jou in de weg zit voor een goede nachtrust. Wat zijn jouw persoonlijke stressoren en hoe ga je hiermee om?

Vervolgens maken we een concreet stappenplan met diverse oefeningen om je beter te leren slapen.

En als bij de start blijkt dat er sprake lijkt te zijn van een medische oorzaak of een sterke invloed van medische of psychiatrische factoren, dan zullen wij je altijd eerst doorverwijzen naar een arts.

EVEN VOORSTELLEN

WIE ZIJN WIJ?

Your Plant-Based Coach is opgericht door Mark en Leon.

Mark is slaapexpert, personal trainer en plant-based coach, Leon is vitaliteitscoach, personal trainer en plant-based coach.

In deze ambitieuze en snel veranderende wereld waarin slaapproblemen, overmatige stress en burn-out klachten steeds vaker voorkomen, is het onze missie om mensen te leren hoe ze hiermee om kunnen gaan en ze te helpen om meer uit het leven te halen.

Hierbij gebruiken we wetenschappelijk onderbouwde coachingstechnieken in gedragsverandering en mindset in combinatie met onze ervaringen uit de praktijk.

We hebben daarbij een passie voor plantaardige voeding en een leefstijl die bijdraagt aan een duurzamere wereld.

BEN JIJ KLAAR OM JE SLAAPPROBLEMEN
AAN TE PAKKEN?

BETER SLAPEN

SLAAPCONSULT

Persoonlijk (online) consult waarbij we samen de diepte ingaan om te kijken hoe wij jouw slaap kunnen verbeteren.

€ 99,-

BETER SLAPEN

COACHING TRAJECT

Coachingstraject bestaande uit 5 slaapconsulten voor het verbeteren van je slaap en het creëren van een gezondere leefstijl.

€ 399,-

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit online coaching programma is voor iedereen die moeite heeft met slapen en kampt met allerlei gezondheidsklachten als gevolg van overmatige stress en een ongezonde leefstijl. Heb je al heel lang last van slaapproblemen en een gebrek aan energie? Dan is dit programma voor jou!

Na de aanvraag van een consult of een coachingstraject krijg je een uitgebreide vragenlijst om in te vullen. Vervolgens kun je zelf een afspraak inplannen in onze agenda om je slaapprobleem telefonisch (of via video) met ons te bespreken.

Een coachingsgesprek kun je helemaal zelf inplannen in onze agenda op een tijd die voor jou het beste uitkomt. Dit kan een telefonisch gesprek zijn of een online videogesprek via Skype of Whatsapp.

Investeren in je slaap is een investering in je gezondheid, je doelstelling en een gelukkiger leven.

Alle mensen die door ons gecoacht worden en meedoen aan onze programma’s behalen mooie en indrukwekkende resultaten en de meeste mensen merken na een aantal consulten al een ontzettende verbetering in hun leven en in de kwaliteit van hun slaap.

Het is onze missie om jou beter te laten slapen en weer fit wakker te laten worden!