Leon Nan | Your Plant-Based Coach

Leon Nan

Vitaliteitscoach, Schrijver, Ex-globetrotter en Minimalist.
  • Leeftijd
    41
  • Ervaring
    10 Jaar
  • Specialisatie
    Stress en burn-out

Contact

Over Leon

Leon is een ex-wereldreiziger en voormalig horecaondernemer die na een lange periode van reizen en werken in binnen- en buitenland het roer omgooide om zich te gaan richten op gedragsverandering voeding en gezondheid.

Na de zelfdoding van een vriend een aantal jaren geleden, is hij zich echter veel meer gaan verdiepen in de oorzaken van burn-out en depressie.

Hij volgde daarvoor opleidingen in de klinische psychologie en op het gebied van vitaliteit, trauma en verslaving, naar aanleiding van zijn eigen ervaringen met verslavend gedrag.

Momenteel werkt Leon online en offline als zelfstandig vitaliteitscoach en begeleidt hij daarnaast ‘probleem jongeren’ in de jeugdzorg en mensen met een verstandelijke beperking.

In zijn vrije tijd zingt hij ook in een Noord-Hollandse coverband en zet hij zich in voor een minimalistische en duurzame leefstijl, door mensen te leren ‘consuminderen’ en te helpen bij de overstap naar een meer plantaardig dieet.

Zijn hobby’s en interesses zijn onder andere; reizen, lezen, schrijven, zingen, psychologie, filosofie, boeddhisme, stoïcisme en stand-up comedy.

Zijn motto: “Have less. Be more.”

@leonnan.nl

NEEM DIRECT CONTACT OP MET LEON