Testimonials

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS

Mark en Leon zijn gericht op het totaal plaatje. Zo helpen zij mij ook om een duurzame leefstijlverandering te maken. Dit betekent onder andere beter slapen, reduceren van stress en zelfreflectie. Je krijgt persoonlijk advies, geen one-size-fits-all. Ze denken met je mee, motiveren je en zorgen dat een plantaardige eetpatroon gevarieerd en lekker is. Als je coaching nodig hebt dan raad ik YPBC zeker aan!

Samirah Belt

YPBC heeft mij over de drempel geholpen om plant-based te gaan uitproberen. Om zoiets alleen te doen is zelfs als voedingsdeskundige lastig. Je moet goed uitzoeken wat je wel en niet kan eten en wat je het beste kunt eten om geen vitamine tekort te creëren. Het is dan fijn als je wat hulp hebt wanneer je verandert qua voeding. Daarnaast voelt het als een stok achter de deur.

Cynthia Nijenhuis

Op het moment dat ik Your Plant-Based Coach ontdekte, at ik al bijna één jaar plantaardig, had ik overgewicht en was ik behoorlijk futloos. Met veel koffie kwam ik mijn dagen door. Sporten/bewegen daar deed ik niet aan en ik sliep al heel lang slecht. En wat ik niet door had en pas tijdens mijn coachingstraject ontdekte: Ik had te veel stress.

Ik ben nu een aantal maanden verder en niets is meer zoals het was. Ik loop elke dag vijf kilometer en sta op werkdagen zelfs één uur eerder naast mijn bed om te gaan lopen. Ik voel me veel fitter en mijn conditie is veel beter geworden. En ook niet onbelangrijk: ik heb sinds jaren weer een goede nachtrust!

Daarnaast drink ik veel minder koffie en eet ik elke dag ontzettend lekker. De weegschaal geeft inmiddels 19 kilo minder aan en mijn bloedwaarden zijn gigantisch verbetert door een combinatie van een gezonder eetpatroon, meer beweging en minder stress.

Leon heeft me laten inzien dat dingen in mijn leven ook anders kunnen, zodat er minder stress is. En met dit besef kon ik aan het werk. Het is niet altijd gemakkelijk, maar ik krijg er heel veel voor terug. Ik voel me zo veel beter dan een aantal maanden geleden.

De persoonlijke benadering sprak mij het meeste aan en het is fijn dat je 24/7 je vragen kunt stellen. Ik ben ontzettend blij met de kilo’s die ik kwijt ben, ik kon echt iets met de tips en tricks die ik van Leon kreeg. Maar ik vind het toch een totaalplaatje:

Het één kan niet zonder het ander. Ik ben echt met alles tevreden!
11 december 2017 is een dag die in mijn geheugen staat gegrift. Vorig jaar zat ik namelijk op deze ochtend compleet uitgeput bij de huisarts en vertrok ik weer met slaappillen en een verwijzing naar een psycholoog richting kantoor om te werken.

Not knowing what to do.....

Diezelfde middag had ik een gesprek met twee heel bijzondere personen. Ik mag van mezelf zeggen dat ik een relatief open persoon ben, maar zo open als tijdens dat gesprek ben ik niet vaak geweest.

Als ik erop terugkijk was dit het gesprek waardoor mijn masker afviel. Ik kon niet langer alles weglachen of afdoen met een grapje. Op de fiets terug naar opnieuw kantoor wist ik wel wat me te doen stond. Ik moest voor mezelf gaan zorgen.

Door hulp te vragen en te accepteren kwam ik bij Leon en daarmee ook bij YPBC terecht. Tijdens vele gesprekken zijn we stap voor stap mijn patronen en niet helpende gedachtes in kaart gaan brengen. Het luisterend oor van Leon, zijn vooral praktische tips, maar ook kritische blik en gelukkig een gevoel voor humor, hebben geleid tot grote veranderingen.

Inmiddels ben ik 30 kilo lichter, maar dat is (wat mij betreft) niet mijn grootste prestatie. Nee, het grootste resultaat van het coachingstraject is dat ik eindelijk voor mezelf zorg, maar bovenal van mezelf hou.


And look at me now! Toen ik deze foto van mezelf zag, raakte die me. Want de lach en vooral het plezier op deze foto is echt. Niet langer dat masker, maar gewoon "the real me". En ik kan je vertellen dat die persoon soms helemaal niet leuk is en dat ze een vreselijke "pain in the ass" kan zijn voor haar omgeving. Maar ze is wel de persoon die de touwtjes van haar leven in handen heeft genomen.

Welke kant ze precies op moet is op sommige gebieden nog niet helemaal duidelijk. Maar dat ze gaat komen waar ze wil komen..... Ain't no doubt about it!

Nieuwsgierig naar wat onze coaching voor jou kan betekenen?

Online coaching en begeleiding voor het managen van je stress en het creëren van een gezonde plant-based lifestyle.

NEEM CONTACT OP

Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze coaching?

Vul dan het formulier in met je gegevens en (indien je gebeld wilt worden) het tijdstip waarop we je het beste kunnen bellen.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.