Testimonials

DIT IS

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS

Mark en Leon zijn gericht op het totaal plaatje. Zo hielpen zij mij ook om een duurzame leefstijlverandering te maken. Dit betekent onder andere beter slapen, reduceren van stress en zelfreflectie.

Je krijgt persoonlijk advies, geen one-size-fits-all. Ze denken met je mee en motiveren je om ervoor te zorgen dat je resultaten haalt. Als je coaching nodig hebt dan raad ik YPBC zeker aan!

Samirah Belt

YPBC heeft mij over de drempel geholpen om plant-based te gaan uitproberen. Om zoiets alleen te doen is zelfs als voedingsdeskundige lastig. Je moet goed uitzoeken wat je wel en niet kan eten en wat je het beste kunt eten om geen vitamine tekort te creëren.

Het is dan fijn als je wat hulp hebt wanneer je verandert qua voeding. Daarnaast voelt het als een stok achter de deur.

Cynthia Nijenhuis

Op het moment dat ik Your Plant-Based Coach ontdekte, at ik al bijna één jaar plantaardig, had ik overgewicht en was ik behoorlijk futloos. Met veel koffie kwam ik mijn dagen door. Sporten/bewegen daar deed ik niet aan en ik sliep al heel lang slecht. En wat ik niet door had en pas tijdens mijn coachingstraject ontdekte: Ik had te veel stress.

Ik ben nu een aantal maanden verder en niets is meer zoals het was. Ik loop elke dag vijf kilometer en sta op werkdagen zelfs één uur eerder naast mijn bed om te gaan lopen. Ik voel me veel fitter en mijn conditie is veel beter geworden. En ook niet onbelangrijk: ik heb sinds jaren weer een goede nachtrust!

Daarnaast drink ik veel minder koffie en eet ik elke dag ontzettend lekker. De weegschaal geeft inmiddels 19 kilo minder aan en mijn bloedwaarden zijn gigantisch verbetert door een combinatie van een gezonder eetpatroon, meer beweging en minder stress.

Leon heeft me laten inzien dat dingen in mijn leven ook anders kunnen, zodat er minder stress is. En met dit besef kon ik aan het werk. Het is niet altijd gemakkelijk, maar ik krijg er heel veel voor terug. Ik voel me zo veel beter dan een aantal maanden geleden.

De persoonlijke benadering sprak mij het meeste aan en het is fijn dat je 24/7 je vragen kunt stellen. Ik ben ontzettend blij met de kilo’s die ik kwijt ben, ik kon echt iets met de tips en tricks die ik van Leon kreeg. Maar ik vind het toch een totaalplaatje:

Het één kan niet zonder het ander. Ik ben echt met alles tevreden!
11 december 2017 is een dag die in mijn geheugen staat gegrift. Vorig jaar zat ik namelijk op deze ochtend compleet uitgeput bij de huisarts en vertrok ik weer met slaappillen en een verwijzing naar een psycholoog richting kantoor om te werken.

Not knowing what to do.....

Diezelfde middag had ik een gesprek met twee heel bijzondere personen. Ik mag van mezelf zeggen dat ik een relatief open persoon ben, maar zo open als tijdens dat gesprek ben ik niet vaak geweest.

Als ik erop terugkijk was dit het gesprek waardoor mijn masker afviel. Ik kon niet langer alles weglachen of afdoen met een grapje. Op de fiets terug naar opnieuw kantoor wist ik wel wat me te doen stond. Ik moest voor mezelf gaan zorgen.

Door hulp te vragen en te accepteren kwam ik bij Leon en daarmee ook bij YPBC terecht. Tijdens vele gesprekken zijn we stap voor stap mijn patronen en niet helpende gedachtes in kaart gaan brengen. Het luisterend oor van Leon, zijn vooral praktische tips, maar ook kritische blik en gelukkig een gevoel voor humor, hebben geleid tot grote veranderingen.

Inmiddels ben ik 30 kilo lichter, maar dat is (wat mij betreft) niet mijn grootste prestatie. Nee, het grootste resultaat van het coachingstraject is dat ik eindelijk voor mezelf zorg, maar bovenal van mezelf hou.


And look at me now! Toen ik deze foto van mezelf zag, raakte die me. Want de lach en vooral het plezier op deze foto is echt. Niet langer dat masker, maar gewoon "the real me". En ik kan je vertellen dat die persoon soms helemaal niet leuk is en dat ze een vreselijke "pain in the ass" kan zijn voor haar omgeving. Maar ze is wel de persoon die de touwtjes van haar leven in handen heeft genomen.

Welke kant ze precies op moet is op sommige gebieden nog niet helemaal duidelijk. Maar dat ze gaat komen waar ze wil komen..... Ain't no doubt about it!

Via een interview die Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh (www.clairesmission.com) met Mark had, kwam ik bij de website van Your Plant-Based Coach terecht en na wat mailcontact met Leon ben ik in januari 2019 begonnen met het coachingstraject.

In deze 6 maanden heb ik een hoop mogen leren op het gebied van voeding, beweging en het omgaan met stress.

Het luisterend oor van Leon, de persoonlijke adviezen en de informatie in de Academy hebben mij geholpen om de door mij gewenste positieve verandering te krijgen.

Op elk moment van de week kon ik terugvallen op Leon. In plaats van terug te vallen in mijn ongewenste patroon zorgde hij dat ik anders naar de situatie ging kijken.

Door deze nieuwe inzichten kon ik weer verder. Het is nu makkelijker met de stroming mee te varen in plaats van er altijd tegenin te willen gaan.

Nu 6 maanden later kan ik zeggen dat ik een positieve ontwikkeling heb doorgemaakt en dat dit een mooie basis is om verder te groeien.

Ik zal iedereen die op zoek is naar een goede coach jou en Mark van harte aanbevelen.

Jessica Brinkert

Heel fijn en deskundig contact met Mark die mij heeft laten inzien dat je een slank lijf niet afdwingt door minimaal te eten en maximaal te sporten.

Ik heb meer inzicht gekregen in mijn stressoren (en redenen om niet af te vallen) en ook heb ik meer aandacht besteed aan ontspanning en slaap.

Hoewel ik nu qua eten en bewegen niet streng kan/wil zijn i.v.m. een zwangerschap, heb ik wel beter inzicht in mijn voeding, slaap en heb ik meer oog voor ontstressen en ‘liever voor mezelf zijn’.

Ik heb nu meer oog voor ontspanning, voldoende slaap en het binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen, ondanks regelmatig sporten en een plantaardig dieet.

Ik beveel de coaching van Mark van harte aan!

Yvonne van den Berg

CHANGE TODAY

Nieuwsgierig naar wat onze coaching voor jou kan betekenen? Klik dan hieronder voor meer informatie.

FIT FOR LIFE

ACADEMY

Waar loop jij vast in je leven? Heb je nergens energie voor of ervaar je veel stress?

Tijdens ons online programma helpen wij je bij het creëren van een leuker leven met een gezondere leefstijl en minder stress.

FIT FOR LIFE

1-OP-1 COACHING

Wil je meer energie en focus en optimaal blijven presteren voor jezelf en je omgeving?

Wij trainen je om beter om te gaan met stress en coachen je om meer uit jezelf te halen en uit je drukke baan of onderneming.

NEEM CONTACT OP

Heb je nog vragen? Neem dan contact op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.