• Call: +31 6 30 88 24 23

Vitaal leven

TIME FOR CHANGE

Hoe gaat het momenteel in jouw leven?
Heb je last van je vermoeidheid en bijna nergens energie voor?
Heb je last van pijn en klachten die je leven verpesten?
Heb je het altijd ‘druk’ en het gevoel dat je van alles ‘moet’?
Voel je je vaak ergens schuldig over en zeg je overal ‘ja’ tegen?
Voel je je doelloos en vraag je jezelf regelmatig af wat voor zin het heeft of waar je het voor doet?
Voel je je vaak onrustig en ben je al heel lang op zoek naar ‘iets’, maar kom je er maar niet achter wat ‘dat’ is?
Wil je graag iets veranderen in je leven, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
Wij helpen je bij het behalen van je doelen en het creëren van een leuk en zinvol leven met meer gezondheid en meer vitaliteit!

WAARMEE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

GEZONDHEID EN LEEFSTIJL

Je wilt graag afvallen of gezonder leren leven met meer energie en minder stress.

WERK EN VRIJE TIJD

Je zit vast in je drukke baan of onderneming, maar je hebt geen idee hoe je dit kunt veranderen.

RELATIE(S)

Je hebt moeite met je relatie(s) en vindt het lastig om hierin keuzes te maken die goed zijn voor jezelf.

LIFE GOALS

Je wilt graag meer uit je leven halen, maar je weet niet hoe of waar je moet beginnen.

VERANDER JE LEVEN

INVESTEER IN JEZELF

Vitaal zijn betekent dat je de vrijheid hebt om te investeren in jezelf, jezelf te ontwikkelen en meer uit je leven te halen.
Veel mensen zijn echter aan het ‘overleven’ in een drukke wereld waarin we amper nog -vrije- keuzes lijken te hebben of juist overlopen van de ‘keuzestress’.
We stressen over onze relaties, hoe we er uit zien, en over het werk dat we doen en vinden hierbij nauwelijks nog tijd en rust voor de dingen die écht belangrijk voor ons zijn en bijdragen aan meer vitaliteit, zoals:
Je slaap verbeteren.
Je stress onder controle krijgen.
Verbeteren van je relaties.
Meer bewegen en beter eten.
Een gezondere relatie krijgen met voeding.
Beter leren omgaan met emoties.
Vergroten van je weerbaarheid.
Werken aan meer zelfvertrouwen.
Iets leren volhouden.
Meer focus hebben (in je werk).
Meer vrijheid creëren in je leven.
Ontdekken wie je bent en wat je waarden zijn.
Ontdekken wat je wilt met je leven.
 

ONLINE COACHING

FIT FOR LIFE

 • Online coaching en (leefstijl-) begeleiding voor een leuker en zinvol leven met een gezonde en duurzame leefstijl en minder stress.
 • Ontdekken wie je bent en wat jouw waarden zijn en uitzoeken wie en wat voor jou nu écht belangrijk is.
 • Verbeter je relatie(s) en leer beter omgaan met je emoties en alle obstakels in je leven.
 • Ontwikkel de juist mindset en creëer meer focus en meer zelfvertrouwen.
 • Praktische tips en tools om beter prioriteiten te kunnen stellen en je leefstijl te veranderen.
 • Wekelijks een 1-op-1 coaching sessie en 24/7 direct contact met jouw persoonlijke coach.
fit-for-life

VOEL JE VRIJ

HAAL MEER UIT JE LEVEN

Wanneer je graag iets wilt veranderen in je leven, dan heb je daar lichamelijk en mentaal ruimte voor nodig.
Het is namelijk onmogelijk om je doelen na te streven als je daar geen energie en focus voor hebt en geremd wordt door een slechte nachtrust en andere stressfactoren.
Wil je graag je leven of je leefstijl veranderen, maar heb je geen idee hoe of waar je moet beginnen en loop je telkens vast?
Met onze 1-op-1 coaching krijg je alle skills die je nodig hebt om meer uit het leven te halen en leer je waar je prioriteiten liggen en wat jij écht belangrijk vindt.
Ook helpen we je om meer overzicht te krijgen en vrijheid te creëren in je leven en zijn we een klankbord voor om te ontdekken wat jouw obstakels zijn en wat het beste voor jou werkt en wat niet.

MAAK KENNIS MET

ONZE ONLINE COACHES

WAT HOUDT JE TEGEN?

Wij weten als geen ander hoe lastig, maar ook hoe waardevol, het is om dingen te veranderen en uit je comfort zone te stappen.
Dus hoelang ga jij dit nog uitstellen en voor je uit schuiven?
Nu is de allerbeste tijd om te beginnen!
Je hoeft echt aan niemand anders toestemming te vragen of te wachten of dat ene ‘juiste moment’. En er is altijd wel iets in je leven waarom het ‘nu even niet uitkomt’.
Nieuwe dingen aanleren kost altijd tijd en energie.
‘Succes is een keuze’ is onzin, maar hoe jij in het leven staat en hoe je omgaat met wat er op je af komt, daar kun je wél controle over hebben.
Wij helpen je om vol te houden en coachen je hierbij om een goede balans te vinden en plezier te hebben tijdens dit proces.
Ben jij écht toe aan verandering en een nieuwe uitdaging in je leven?
Dan gaan we samen aan de slag!

“THE SECRET TO HAPPINESS IS FREEDOM. THE SECRET TO FREEDOM IS COURAGE.”

ONLINE COACHING

FIT FOR LIFE

 • Meer zin in je dag
 • Meer energie
 • Meer rust en ontspanning
 • Meer verbinding
 • Meer tijd voor jezelf
 • Meer vrijheid
 • Meer leven naar je eigen waardenM
 • Meer uit jezelf en het leven halen
mark-vitaal-bos

VEELGESTELDE VRAGEN

OVER ONZE COACHING

In onze online programma’s coachen we iedereen die zijn leefstijl wilt verbeteren, (gezondheids-) doelen heeft, meer uit het leven wilt halen, of moeite heeft met slapen en kampt met gezondheidsklachten als gevolg van overmatige stress.

Met onze coaching kom je meer te weten over jezelf en leer je om de juiste doelen te stellen en wat voor jou werkt op het gebied van slaap, stress, beweging, voeding en persoonlijke vitaliteit.

We geven jou opdrachten, kennis en praktische tips om betere keuzes te maken, meer ruimte voor jezelf te creëren en prioriteiten te stellen, en we ondersteunen je hierbij zo vaak en zo lang als jij dat nodig hebt.

Ook evalueren regelmatig om ervoor te zorgen dat je vooruit gaat, gemotiveerd blijft en goede resultaten behaald.

Heb je al heel lang last van slaapproblemen en een gebrek aan energie? Of ervaar je veel stress en heb je hulp nodig om van je burn-out klachten af te komen en je zin in het leven weer terug te vinden? Dan is onze online coaching voor jou!

Dit hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie en hoe vitaal je bent. Want wanneer je chronisch slecht slaapt, veel stress ervaart of ergens vastloopt in je leven, dan is een leefstijltraject of een gezondheidsdoel op dit moment niet de beste keuze voor je.

En als bij de start blijkt dat er sprake lijkt te zijn van een medische oorzaak of een sterke invloed van medische of psychiatrische factoren, dan zullen wij je altijd eerst doorverwijzen naar een arts of specialist.

Heb je twijfels? Neem dan contact met ons op, zodat we samen met jou kunnen inventariseren of je in aanmerking komt voor onze coaching en wat het beste bij je past.

Alle mensen die door ons gecoacht worden behalen mooie en indrukwekkende resultaten. Maar dit is per persoon verschillend en (in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd) nooit te garanderen.

We zijn trots op onze kennis en kwaliteit, maar we hebben geen invloed op factoren van buitenaf en kunnen nooit voorspellen wat er allemaal op ons pad komt en in ons leven gebeurt.

Hierin willen we transparant en eerlijk zijn. Mensen zijn enorm complex en veel meer dan een machine waar je informatie in stopt en waar voorspelbare resultaten uitkomen.

We doen daarom nooit beloftes die we niet waar kunnen maken, maar doen er uiteraard wél alles aan om je te helpen en er voor te zorgen dat jij goede duurzame resultaten behaalt!

Op basis van ons uitgebreide intakeformulier en een intakegesprek zullen we een coach toewijzen die het beste past bij jou en jouw persoonlijke situatie. Mocht je, om wat voor reden dan ook, een bepaalde voorkeur hebben, dan kun je dit altijd van te voren aangeven.

Absoluut. Online coaching kan je zelfs véél meer opleveren, omdat er geen sprake is van af te stemmen agenda’s, reistijd, of een vaste locatie en je altijd toegang hebt tot jouw persoonlijke coach.

Een coachingsgesprek kun je helemaal zelf inplannen in de agenda van je coach, op een tijd die voor jou het beste uitkomt. Dit kan een telefonisch gesprek zijn of een online videogesprek via Skype of WhatsApp.

Dit verschilt en is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke coachingstraject en de beschikbaarheid van je coach.

Bij een traject met onbeperkt contact is het zo intensief als je het zelf wilt maken en is er geen restrictie qua contact.

Bij een traject met wekelijks contact is er sprake van 1 vaste contactdag, waarbij je op die dag 24 uur de tijd hebt voor zoveel contact als je wilt. Het is hierbij beperkt tot deze ene dag per week, verder zijn er geen restricties.

Wel kan een coach (in overleg met jou) beslissen om tijdens een traject meer te evalueren of gebruik te maken van Messenger of WhatsApp, als de situatie daarom vraagt.

Nee, in principe doen we dit niet. Messenger en WhatsApp zijn weliswaar geweldige tools om mee te communiceren, maar ook grote valkuilen als het gaat om: focus, productiviteit en multitasking.

Het managen van je inbox en reguleren van social media en andere apps is een hele belangrijke factor bij het creëren van meer focus en het managen van stress.

Door zoveel mogelijk gebruik te maken van e-mail en/of te communiceren binnen Your Plant-Based Academy, kun je bovendien beter nadenken over de dingen waar je tegenaan loopt en hebben wij meer tijd om na te denken over de antwoorden die we je geven.

Dit zorgt ervoor dat jij altijd het allerbeste antwoord van ons krijgt waar je recht op hebt.

Wanneer je meedoet aan het online programma dan krijg je ook toegang tot onze online academy. Hier heb je toegang tot verschillende modules met lessen en opdrachten en heb je 24/7 contact met je coach voor al je vragen en feedback.

Tijdens een coachingstraject kun je ook gebruik maken van onze mobiele app en krijg je toegang tot onze YPBC Community. Hier kun je (indien afgesproken met je coach) je voortgang bijhouden en gebruik maken van al onze trainingsschema’s en (als je dit wilt) ervaringen delen met andere deelnemers.

De totale duur van een coachingstraject heb je helemaal zelf in de hand. We hebben mensen die na een aantal maanden stoppen met hun traject, maar ook veel cliënten die al meer dan een jaar door ons gecoacht worden.

In de praktijk is gebleken dat de meeste mensen minimaal 6 tot 12 maanden nodig hebben om écht blijvende veranderingen aan de brengen in hun leven.

Verandering is lastig en duurt vaak langer dan je denkt. Een coachingstraject duurt daarom minimaal 3 maanden. Daarna kun je het gewoon maandelijks opzeggen.

Nee, dit is niet mogelijk. We geloven namelijk niet in snelle resultaten en ‘quick fixes’.

Bij YPBC kijken we altijd naar de lange termijn en staan we voor duurzame resultaten en blijvende veranderingen waar jij de rest van je leven iets aan hebt.

Mocht je toch ergens op vastlopen aan het begin van een traject, dan kun je dit uiteraard altijd aangeven en met ons bespreken.

Betalingen gaan altijd via een automatisch incasso. Deze SEPA-machtiging kan worden voldaan via iDeal of PayPal.

Een ‘plant-based lifestyle’ is een leefstijl waarbij dierlijke ingrediënten (zoveel mogelijk) worden vermeden. Daarbij eet je ook zeer weinig bewerkte producten, oliën, witte bloem en witte geraffineerde suikers.

Op een ‘whole-food plant-based’ dieet eet je voornamelijk onbewerkte voeding in de meest natuurlijke staat zoals: groenten, fruit, bonen, peulvruchten en volle granen en in plaats van olie, eet je liever noten en zaden.

Een eetpatroon dat de nadruk legt op meer plantaardige voeding is ontzettend goed voor je en heeft een hele lijst aan gezonde voordelen.

Uiteraard spelen andere leefstijlfactoren, zoals roken, alcohol, slaap, beweging en veel stress ook een hele belangrijke rol, maar mensen die grotendeels plantaardig eten zijn vaak slanker en hebben minder risico op allerlei ziekten en aandoeningen.

Daarbij is een plantaardig voedingspatroon veel minder belastend voor het milieu en veel duurzamer vanwege de negatieve impact die de grootschalige vlees- en zuivelindustrie heeft op onze planeet.

Veel van onze cliënten hebben vaak al een overstap gemaakt naar een vegetarisch/veganistisch voedingspatroon of willen graag meer plantaardig eten.

Maar we zullen je uiteraard nooit ergens toe verplichten en het is voor je gezondheid ook niet noodzakelijk om 100% plant-based te gaan.

Begin eens met een plantaardig ontbijt of een plantaardige lunch en laat hier en daar wat ruimte over voor wat zuivel, ei of vis. Of je kunt in eerste instantie besluiten om thuis helemaal plantaardig te eten en minder strikt te zijn wanneer je buiten de deur eet.

Bovendien is het veranderen van je eetgewoonten geen eenvoudige opgave en kan het juist een hoop extra stress veroorzaken, waardoor mensen sneller terugvallen in hun oude voedingspatroon.

We adviseren daarom altijd om leefstijlveranderingen geleidelijk te doen om een terugval te voorkomen.

Doe waar jij je het meest prettig bij voelt om het voor jou gemakkelijker te maken en ervoor te zorgen dat je het daadwerkelijk kunt volhouden.

Wanneer je wilt overstappen op een plantaardig dieet, dan zijn er een aantal veelvoorkomende voedingsmiddelen die je weg laat, zoals: eieren, vlees, vis, zuivelproducten en honing (verschilt per persoon).

Deze producten vervang je vervolgens door plantaardige alternatieven. Vlees en vis kun je vervangen door peulvruchten (linzen, bonen, kikkererwten) of soja (tofu, tempé) en zuivel door sojamelk, amandelmelk of een ander plantaardig alternatief.

Meer weten? Volg onze gratis cursus: ‘Overstappen op Plant-Based’

Direct! Je hoeft echt aan niemand anders toestemming te vragen of te wachten of dat ene ‘juiste moment’. En er is altijd wel iets in je leven waarom het ‘nu even niet uitkomt’.

Verandering en nieuwe dingen aanleren kost altijd tijd en energie. Wij helpen je om vol te houden en coachen je hierbij om een goede balans te vinden en plezier te hebben tijdens dit proces.

Ben jij écht toe aan verandering en een nieuwe uitdaging in je leven? Dan is NU de allerbeste tijd om te beginnen!

Je kan ons altijd bereiken via het contactformulier of een mail sturen naar info@yourplantbasedcoach.com. Of klik op de link hieronder en plan direct een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze agenda!